Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Teamleider

Innoforte - Velp - 18-03-2021 Naar vacature  

Ruimte voor zorg en aandacht
Ouderen willen wonen en leven zoals zij dat wensen. Eventueel met zorg als dat nodig is. De eigen regie vinden wij hierin belangrijk. Dit doet Innoforte niet alleen, er vindt een samenspel plaats tussen familie, vrijwilligers en onze medewerkers. Innoforte biedt thuiszorg, huishoudelijke hulp en dagbesteding. Ook kunnen ouderen wonen in één van onze vijf locaties in Arnhem en Velp.

Onze locatie H.A. Lorentzhuis wil graag in contact komen met een
teamleider
(28-32 uur/week)
die van aanpakken weet. Want gelukkige medewerkers maken gelukkige bewoners! En dát is wat we willen.
Ben jij doortastend, oplossingsgericht en toe aan een
uitdaging
? Kun jij
teams
zo motiveren dat zij samen ‘hun’ bewoners aandacht mét zorg geven? Ben jij ook
partner
om gezamenlijk met jouw collega-teamleiders
integraal verantwoordelijkheid
te nemen voor de locatie? Dát is wat Innoforte wil: locaties met een eigen karakter, waar mensen in hun werk regelruimte krijgen en centrale kaders alleen ontwikkeld worden ten behoeve van de locaties en de thuiszorg.

We vragen geen andere dingen dan andere ouderenzorgorganisaties. We zoeken niet naar perfectie maar kijken naar jouw persoonlijkheid. In ons team kunnen we daadkracht, inspirerend vermogen en tact goed gebruiken. Doorzettingsvermogen ook. Vakkennis psychogeriatrie is noodzakelijk. Net als een zorgachtergrond en een afgeronde HBO managementopleiding.

Van ons krijg je een mooi salaris en vele extra´s. Zo kun je gebruik maken van een vitaliteitsprogramma met bijvoorbeeld deelname aan bedrijfsfitness. In eerste instantie ontvang je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan verlengen wij jouw contract voor onbepaalde tijd. Ook vinden wij het belangrijk dat jij je prettig blijft voelen in je werk, onze opleidingsmogelijkheden helpen je daarbij.

Ga jij de uitdaging aan?
Vul dan het onderstaande formulier in of solliciteer via sollicitatie@innoforte-zorg.nl. Vergeet dan niet vacaturenummer 21-10 te vermelden.
Eerst meer weten? Neem dan contact op met Leontine van Middelaar, manager langdurige zorg, via 026- 384 92 92.
Voor deze functie wordt tegelijkertijd in- en extern geworven waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.
meer...Meer vacatures van Innoforte