Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Horeca manager / Bedrijfshoreca
Hey manager! Ben jij op zoek naar een culinaire uitdaging met management skills? Kom aan de slag als horeca manager op één van onze bedrijfshoreca locaties in Amsterdam & Hoofddorp. Samen met twee collega's verras jij dagelijks onze gasten met de lekkerste lunch. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden op deze locatie. Wil jij fijne werktijden (ma-vrij), een gezellig team en lekker koken? Pak de uitdaging aan!
Amsterdam
40 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Horeca manager / Bedrijfshoreca locatie in Amsterdam & Hoofddorp
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Jij komt te werken op één van de bedrijfshoreca locaties van Vermaat. Dagelijks verrassen wij onze gasten met een lekkere en gezonde lunch. Dit restaurant is geopend van maandag tot vrijdag.
klik hier: #team
Jij komt te werken in een klein, maar gezellig team. Samen met twee medewerkers verras jij dagelijks onze gasten.
Een ding hebben we allemaal gemeen, we houden van lekker eten! Ons DNA? Gedreven, ondernemend, vakkundig, inventief en persoonlijk!
klik hier: #wistjedat
Deze locatie goed bereikbaar is met het OV?
klik hier: #bedrijfshoreca
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.
Jouw collega over werken in de bedrijfshoreca
"Als horecamanager binnen bedrijfshoreca ben ik dagelijks de schakel tussen de gast, catering en de opdrachtgever. Deze baan geeft mij een kick, omdat ik met veel mensen schakel en ik een grote verantwoordelijkheid heb. Het allerleukste is dat ik dagelijks veel dezelfde gasten zie en in een hecht team werk. Dat geeft een band. Eigenlijk werk ik dagelijks met mijn familie."
Taylor
Horecamanager bij Cargill
Jouw functie als horecamanager
Maak van je locatie jouw toko! Dat is waar het om draait als horecamanager bij Vermaat. Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid. En hier komt veel bij kijken. Zo heb je operationele, financiële, commerciële én personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende skills en ondernemersmentaliteit zowel mee te draaien in de operatie als dat je jouw team aanstuurt.
Maar dat is niet alles. Je besteedt ook veel tijd aan het bedenken én implementeren van nieuwe ideeën. Om de gastbeleving te verbeteren, het menu te vernieuwen, extra gasten te genereren of de opdrachtgever van de locatie te verrassen. Hier sta je niet alleen voor. Jouw Regiomanager is je directe business partner en ook de collega’s op ons Servicekantoor staan altijd voor je klaar.
Jouw ingrediënten
- Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding.
- Je bent geen groentje meer, dat kan ook niet, want je draagt een grote verantwoordelijkheid. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de horecasector in een leidinggevende rol.
- Je bent creatief en weet als geen ander nieuwe ideeën te bedenken.
- Liefde gaat door de maag als het om (gezond) eten & drinken gaat.
- Jij blinkt uit op commercieel en financieel vlak en weet als geen ander hoe je een team aanstuurt.
- Je bent een ondernemer in hart en nieren, jouw eigen zaak past helemaal bij jouw ambitie.
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat