Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

SEH-artsen

Zgt - Almelo - 03-03-2017

ZGT is op zoek naar SEH-artsen KNMG
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

 
De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat momenteel uit 4 SEH-artsen, Deborah Kuster, Judith Mulder, Roos Flameling en Jolein Huttenhuis. De vakgroep wil graag uitbreiden zodat er naar een 24/7 aanwezigheid gewerkt kan worden. Daarom zijn er vacatures voor

SEH-artsen
KNMG
 
Uw profiel
ZGT zoekt enthousiaste, communicatief sterke en doortastende SEH-artsen (KNMG) die graag vorm geven aan de jonge vakgroep spoedeisende geneeskunde in ons ziekenhuis. Ook als u de opleiding SEH-arts binnenkort afrondt, nodigen wij u uit uw belangstelling kenbaar te maken.

 
U bent sterk in het coördineren van de zorg voor onze patiënten en u stelt zich hierin besluitvaardig op. Daarnaast vindt u het leuk om een rol te spelen in het begeleiden van arts-assistenten, AIOS’en huisartsgeneeskunde en coassistenten.

 
ZGT is een gastvrij ziekenhuis; wij gaan er dan ook vanuit dat u betrokken en vriendelijk bent in de omgang met patiënten en collega’s.
Wat u kunt verwachten
Op de afdelingen spoedeisende hulp van ZGT Almelo en Hengelo samen, worden jaarlijks 30.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Op basis van de locatieprofielen wordt de spoedzorg verleend. ZGT locatie Almelo ontwikkelt zich in de komende jaren tot de locatie voor hoog complexe, laag volume en acute zorg. ZGT locatie Hengelo ontwikkelt zich tot locatie voor planbare hoog volume zorg. U bent werkzaam op beide ziekenhuislocaties.

 
Onze arts assistenten – al dan niet in opleiding – assisteren de SEH-artsen bij hun werkzaamheden op de SEH. Op beide locaties wordt nauw samengewerkt met de centrale huisartsenpost. In Almelo is de centrale huisartsenpost geïntegreerd en vormt samen met de SEH de Spoedpost. In 2017 zal Hengelo ook een geïntegreerde spoedpost openen waarbij de integratie op unieke wijze wordt uitgevoerd.

 
Er zijn veel ontwikkelingen binnen ZGT waarbij de SEH een prominente rol speelt. De vakgroep SEH is bij deze thema’s actief betrokken. De medisch manager van de RVE SEH is een SEH-arts.

 
U wordt lid van de medische staf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS.
Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kunt u terecht bij Deborah Kuster, Judith Mulder , Roos Flameling of Jolein Huttenhuis via telefoonnummer (088) 708 30 20. Op

vindt u meer informatie over ons ziekenhuis.
 
U kunt uw sollicitatie mailen naar
, t.a.v. mevrouw A. Wilthuis, P&O-adviseur en onder vermelding van vacaturenummer MS17-JN002.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Zgt
Meer SEH-artsen vacatures