Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Assistent Sommelier Sazanka Restaurant - Hotel Okura

Hotelprofessionals - via Dichtblij - Amsterdam - 22-09-2019 Naar vacature  

73782-DBLIJ-NL-FPC-190901
Vacature online tot
3 oktober 2019

Wat ga je doen?

Wat ga je doen? In de functie van Assistent Sommelier werk je nauw samen met je mede Assistent Sommelier en Service Manager en ben je verantwoordelijk voor het serveren van passende wijnen bij de gerechten en het delen van je kennis op het gebied van wijn, daarnaast assisteer je waar nodig bij de aansturing van het team. We zoeken iemand die zijn huidige kennis over wijn wil blijven vergroten en daarnaast ook bereid is meer over sake te leren. Na het volgen van een intensief trainingsprogramma om de werkzaamheden in het Sazanka restaurant eigen te maken zul je je volledig richten op de werkzaamheden als assistent sommelier. Taken & verantwoordelijkheden - Het pro-actief verkopen van wijnen - Zorgdragen voor opslag, uitvraag van wijn - Medeverantwoordelijk voor de wijnkaart van het restaurant - Assisteren in het ontwikkelen van uitstekende gastcontacten en zorgdragen voor een correcte afhandeling van verzoeken en opmerkingen van gasten en collega's - Operationele werkzaamheden in het restaurant, waaronder het opnemen van bestellingen en bedienen van de gasten - Het naleven van standaarden die zijn opgezet door het hotel (conform standaarden van Leading Hotels of the World) en Michelin - Medewerkers aanmoedigen en motiveren - Instructies geven met betrekking tot standaarden en werkwijze Werkdagen & werktijden Werkzaamheden worden uitgevoerd in wisseldiensten gedurende 7 dagen per week. Je werkt hierin 5 dagen per week 7,6 uur per dag. Ook op feestdagen wordt er gewerkt. Wie ben jij? - Je beschikt over vergelijkbare werkervaring in luxe hotels en/of restaurants - Je hebt een uitstekende kennis van wijn en kunt dit aantonen aan de hand van een certificering - Je bent flexibel en in staat een collega's te coachen en te motiveren - Je bent representatief - Je hebt een gastgerichte instelling - Je hebt oog voor detail - Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en -uren - Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift) - Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Beschrijving van jouw profiel

CompetentiesOm deze functie goed uit te kunnen oefenen verwachten we dat je (minimaal) de volgende competenties in ruime mate ontwikkeld hebt. - Anticiperen - Gastfocus - Financieel onderlegd - Creatief - Initiatief - TeamworkSazanka Restaurant Het Sazanka Restaurant is een traditioneel Japans Teppanyaki Restaurantwaar de chefs heerlijke gerechten bereiden op een hete bakplaat aan tafel. Het restaurant heeft 11 Teppan bakplaten die elk plaats bieden aan zeven tot tien personen en ideaal zijn voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.Het Sazanka Restaurant is geopend van 18.30 tot 22.00 en kan tevens gereserveerd worden voor een lunch voor groepen vanaf tien personen. Wie zijn je collega's? Het Sazanka Restaurant team bestaat uit een Senior Service Manager, Assistent Service Manager, een Sommelier, een Assistent Sommelier, 13 medewerkers bediening en een leerling. Daarnaast werk je nauw samen met de chefs uit de Sazanka keuken.Wat bieden wij? Contract: Jaarcontract, mogelijkheid tot verlening Salaris: Functiegroep V, klik hier voor het salarisoverzicht Bonus: 1 week salaris o.b.v. behalen SMART Goals Reiskostenvergoeding: Vanaf 10 km woon-werk verkeer Vakantiedagen: 25 vakantiedagen en 7 dagen Feestdagencompensatie per jaar CAO: Horeca CAO Training: Diverse mogelijkheden Korting: Onder andere in onze onderscheiden restaurants en op hotelovernachtingen in hotel Okura AmsterdamHeb jij interesse in deze functie? Wil jij ook deel uitmaken van Okura's ervaren en enthousiaste team? Solliciteer dan snel via onderstaande button!

Hotelprofessionals in het kort

Aantal medewerkers: 0 tot 25
Gemiddelde leeftijd: 30

Adres

Jacob van Lennepkade 32 S
1053 MK Amsterdam
020 845 73 09
Vacaturesites werken niet; daarom is er Dichtblij
Liever door de bomen het bos niet meer zien? Zoek dan een vacature op één van de
.
Toon cookie-instellingen

Uw cookie-instellingen

frm: U ontvangt strikt noodzakelijke cookies, omdat ze nodig zijn voor het juist functioneren van deze website. Deze cookies kunt u niet uitschakelen.
Deze website slaat uw voorkeuren op zodat deze bij een volgend bezoek kunnen worden toegepast.
Deze website analyseert het gebruik ervan, zodat we functionaliteit daarop kunnen aanpassen en verbeteren. De gegevens zijn anoniem. Helpt u ons mee de website beter te maken?

Deze website analyseert uw bezoek om de inhoud beter op uw behoeften af te stemmen.
meer...



Meer vacatures van Hotelprofessionals