Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Verzorgende IG/Verpleegkundige in wijk

ZorgAccent - Hellendoorn - 16-01-2018


Deze vacature is geplaatst op:
16 jan 2018
wijkteam Hellendoorn
gemiddeld 20 uur per week
ZorgAccent Wijkverpleging zoekt zo spoedig mogelijk voor het team Hellendoorn een nieuwe collega
Wij zijn een team van 12 gezellige collega's in Hellendoorn. Je werkt bij ons zelfstandig met een grote mate van vrijheid en de nodige creativiteit. Onze wijk kenmerkt zich door de leuke diversiteit in het cliëntenaanbod. Ons werkgebied bevindt zich in een kleine omgeving van +- 5 km waardoor je in de zomer heerlijk de route op de fiets kan doen. Door deze kleinschaligheid ken je de wijk en de bijbehorende sociale kaart goed en weet je wat er zich afspeelt. Kortom: korte lijnen. Daarnaast werken wij nauw samen met de huisartsen in ons gebied. Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG/verpleegkundige in de wijk voor 20 uur in de week.

Wij vragen:

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd. Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) thuiszorgprocessen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden:

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Je salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG schaal 35 (voor verzorgende IG) of 45 (verpleegkundige in de wijk) van de CAO VVT. Tevens bieden wij je als team een open sfeer waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteit kan ontwikkelen.

Maar er is meer:
  • Mobiele telefoon en iPad voor het werk
  • Deelname aan ons jaarlijkse wijkverpleging congres
  • Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes
Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Alle Verzorgenden IG en verpleegkundigen werken met een iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.

ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft. Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2010 zijn we hier voorloper in en daar zijn we best trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerker tevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.

meer...



Meer vacatures van ZorgAccent