Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Manager Uitvaartfaciliteiten Midden / Zuidwest

Monuta - Zeist - 09-07-2018

Helaas, je kunt niet langer reageren op deze vacature


Kijk ook eens naar deze vacatures:
In een dynamische uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren groeien en verder onderscheiden. Om dit te realiseren, is een groot veranderprogramma opgezet. Het doel? Het realiseren van een efficiëntere, effectievere en wendbare organisatie door het implementeren van nieuwe manieren van werken. Maar ook het opzetten van toekomstbestendige businessmodellen om verdere innovatie in gang te zetten. Nu de opstartfase achter de rug is, wordt het programma de komende 2 jaar verder uitgerold. Voor de regio Midden / Zuidwest is er door interne wijzigingen een plaats vrijgekomen als Manager Uitvaartfaciliteiten met standplaats Zeist. Je gaat met de diverse teams op de locaties 40 uur per week verder met het zetten van de belangrijke vervolgstappen.

jouw werkzaamheden

Je geeft leiding aan meerdere teams werkzaam in de twee crematoria en de uitvaartcentra in de regio Midden / Zuidwest. Dit grote gebied loopt van Lelystad tot Terneuzen. Deze teams werken op diverse locaties op wisselende dagen, uren en in weekend. Hierdoor ben je veel onderweg en maak je tijd en ruimte om hen op te zoeken en vragen te beantwoorden. De diverse (leidinggevende) Senior Medewerkers Crematorium, Uitvaartcoördinatoren en Medewerkers Hospitality zorgen voor en achter de schermen voor goede coördinatie, planning, inrichting van ruimten en ontvangst van gasten voor de plechtigheden. Van horecawerkzaamheden tot de uitvaart begeleiden met geluid- en videotechniek om de steun te zijn voor de nabestaanden tijdens het afscheid.

Jouw verantwoordelijkheid? Een optimale klantbeleving met hoge klanttevredenheid, uitgedrukt in minimaal een 9 als eindbeoordeling van de dienstverlening. Hospitality en beleving staat bovenaan jouw prioriteitenlijst waarbij de klant 9+ momenten ervaart.

Maar daarbij stuur je op een optimale bezettingsgraad van de panden en realiseer je de beste inzet van personeel en middelen; verspilling is jou een doorn in het oog! Je maakt je hard voor het stroomlijnen van (administratieve) processen; dit levert jouw vestiging(en) het beste rendement op.

Kortom: je geeft op zakelijke en resultaatgerichte wijze leiding aan de teams waarbij je met jouw diplomatie nieuwe werkwijzen implementeert. Je hebt oog en oor voor de hardwerkende medewerkers en de zaken waar zij tegenaan lopen. Niet iedereen is namelijk zo ondernemend en veranderingsgezind als jij!

de kandidaat

Jij bent de ideale kandidaat voor deze functie als je:
 • een Hbo-diploma meebrengt, bijvoorbeeld richting Hoge Hotelschool, Hospitality, Leisure, Eventmanagement of soortgelijk;
 • enkele jaren aantoonbare leidinggevende werkervaring hebt opgedaan in de zakelijke dienstverlening of hospitality sector;
 • vanuit jouw werkervaring eerder teams in een grotere regio hebt aangestuurd en gecoacht binnen een veranderende organisatie;
 • eerder aantoonbaar processen hebt geoptimaliseerd;
 • in het midden van het land woont en een grote reisbereidheid hebt;
 • je bent 40 uur beschikbaar en waar nodig flexibel in het indelen van jouw uren door de aard van de 24/7 uitvaartbranche.

Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je herkent in dit persoonlijkheidsprofiel:
 • je bent sterk klantgericht, dat is voor jou een vanzelfsprekendheid;
 • je werkt graag samen: met jouw teams, collega-managers, collega's op het hoofdkantoor en partners in de regio;
 • je ademt ondernemerschap waarbij je netwerkrelaties opbouwt én benut;
 • je bent kwaliteitsgericht waarbij je de medewerkers stimuleert en zelf het voorbeeld bent om uitstekende kwaliteit te leveren;
 • je hebt een verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid waar collega’s graag een stapje harder voor lopen.

ons aanbod


Als Manager Uitvaartfaciliteiten mag je van ons het volgende verwachten:
 • een salaris van maximaal € 5.191,- bruto per maand op basis van 40 uur per week en een jaarcontract;
 • een eindejaarsuitkering (13e maand) en variabele beloning (maximaal 2 maandsalarissen per jaar);
 • een leaseauto, mobiele telefoon en laptop;
 • een goed inwerktraject inclusief buddy voor praktische vragen en een warm welkom bij Monuta. 
meer...Meer vacatures van Monuta