Inloggen - Registreer  

Customer Experience Representative

Dhl - Eindhoven - 02-08-2019 Naar vacature  

Publicatiedatum: 01-08-2019

Hoe werk je het liefst?
Met de klant
Op het hoofdkantoor
Business Unit
Freight
Locaties
Eindhoven
Opleidingsniveau
Hbo
Uren
36 tot 40 uur
40 uur
Contracttype
Tijdelijk, met uitzicht op vast
CAO/RCS-Schalen
CAO 8

DELEN:
Heb je al ervaring opgedaan met customer – klanten service en zoek je meer uitdaging, diversiteit en grotere klanten? Maak dan de stap naar de Customer Service afdeling bij DHL Freight in Eindhoven!

Dit is DHL

DHL is wereldwijd marktleider op het gebied van internationale expresdiensten en logistieke diensten. DHL biedt deskundigheid op het gebied van expres-, lucht- en zeevracht, landtransport, contract logistieke oplossingen en internationale postdiensten.

DHL Freight, gevestigd in Eindhoven, is verantwoordelijk voor internationale transportoplossingen in Europa.

Dit ga je doen

Als Customer Experience Representative binnen DHL Freight maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor het bedienen van een groot aantal klanten. Deze klanten ontzorg je van A-Z m.b.t. transport van hun goederen; je bent verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid waarbij je je richt op het onderhouden en uitbouwen van een langetermijn relatie. Je doet dit overigens samen met je team. Hiertoe hou je je onder andere bezig met orderhandling, incident management, administratie en draag je zorg voor een correcte afhandeling van vragen en klachten. Om dit alles in goede banen te leiden heb je veel contact met interne afdelingen zoals planning, sales en binnendienst. Kortom: een veelzijdige baan voor een commerciële regelneef!

Dit ben jij

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen:
  • Beschik je over een HBO werk- en denkniveau
  • Heb je een aantal jaren ervaring op een customer service/binnendienst afdeling en heb je affiniteit met de logistiek
  • Je weet wat “klantenservice/customer care” betekent en je hebt een groot probleemoplossend vermogen
  • Uiteraard sta je stevig in je schoenen en heb je sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je houd van afwisseling en bent je een kei in het stellen van prioriteiten.
  • Tot slot ben je accuraat bij het verwerken van gegevens en heb je goede kennis van geautomatiseerde systemen (Excel, SAP).

Dit bieden wij

Je krijgt de mogelijkheid om deze functie voor 40 uur per week in te vullen binnen een boeiende organisatie met, DHL breed, doorgroeimogelijkheden. Uiteraard kun je rekenen op een prima salaris, maar ook op stevige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een CAO à la carte. Dat is een persoonlijk budget, in te zetten voor doeleinden naar keuze. Zo kun je er bijvoorbeeld extra vakantiedagen van aankopen, het maandelijks uit laten betalen of inzetten als studiekostenregeling. Jij bepaalt!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Dan ontvangen we graag je CV met persoonlijke motivatie via onderstaande button. Voor vragen kun je contact opnemen met Susan Vonk, Recruitment Business Partner, via susan.vonk@dhl.com.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Dhl