Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Senior Accountmanager Bedrijven

Rabobank - Amsterdam - 19-07-2019 Naar vacature  

Stel je eens voor…

Dat de lokale midden- en kleinbedrijven (mkb) groeien en bloeien als nooit tevoren, omdat jij de ondernemers uit de regio Amsterdam met raad en daad terzijde staat. Jij geeft advies, stuurt hier en daar bij en simuleert ondernemers om kansen te benutten en nieuwe markten aan te boren. Jij kan het verschil maken door als Accountmanager Bedrijven

je in te leven in de behoefte van je klant. Want door jouw financiële adviezen, je uitgebreide kennis en uitstekende neus voor kansen en risico’s, durven de lokale mkb’ers iedere (verantwoorde) uitdaging aan te gaan!

Impact creëren

Door jouw actieve rol in (sociale) netwerken benader je makkelijk potentiële klanten en bouw je de invloed van de Rabobank uit. Door jouw ruime commerciële ervaring neem je het team hierin mee.

Ondernemers zien je graag komen en waarderen je als een volwaardige gesprekspartner.
Jouw klanten uit het midden- en kleinbedrijf zijn jouw verantwoordelijkheid. Zo voel je dat ook en daarom gá je volledig voor deze mkb’ers.
Ondernemers sparren graag met jou. Logisch, want jij weet van de hoed en de rand.
Intern weet je goed de verbinding te maken met collega’s ten behoeve van de dienstverlening van de ondernemers.

Met elkaar

Het segment Bedrijven bundelt de krachten om klanten zelfverzekerd financiële keuzes te laten maken. Dit doen wij door een sparringpartner te zijn met oprechte interesse in de klant. Dankzij onze Accountmanagers staat de klant er nooit alleen voor. Ons team voorziet ondernemingen, verenigingen en stichtingen in het midden- en kleinbedrijf van advies. De dienstverlening in dit segment is bepalend voor het imago van de Rabobank in de zakelijke markt. Ons team staat voor een efficiënte en kwalitatieve klantbediening, waarbij wij er voor de klant zijn op de momenten die ertoe doen. We gaan voor de ‘menselijke maat in bankieren’; de Rabobank is altijd persoonlijk, lokaal betrokken, kent haar klanten en zet steevast die stap extra.

Wij zijn voor het team Bedrijven bij Rabobank Amsterdam op zoek naar een ervaren commerciële Accountmanager Bedrijven.

Met jouw talenten

Natuurlijk ben jij klantgericht, een kei in communicatie, commercieel en een verbinder, die klanten op een verrassende manier vooruit helpt, service verleent en advies geeft. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Accountmanager Bedrijven, zeker in combinatie met:

 • minimaal een hbo-diploma met een paar jaar relevante (commerciële) werkervaring;
 • een proactieve werkhouding;
 • uitstekende netwerk-vaardigheden;
 • uitgebreide kennis van financieringen;
 • affiniteit met de (Metropool)regio Amsterdam;
 • genoeg kennis van de digitale wereld en online mogelijkheden.

Bij de Rabobank

Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:

 • Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn.
 • In een project met Humanitas helpen we mensen die financiële problemen hebben om hun thuisadministratie op orde te krijgen.
 • Samen met Vluchtelingenwerk Nederland helpen we 1.500 vluchtelingen bij het vinden van een goed passende baan.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 3.179,- en € 4.540,- (functieschaal 8);
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (9 % van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Accountmanager Bedrijven en zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Amsterdam.

Handig om te weten:
 • Reageer via de “Solliciteren" button.
meer...Meer vacatures van Rabobank