Inloggen - Registreer  

Specialist Specificatiebeheer QSR (hbo)

Professionals in Food - Nieuw-Vennep - 17-04-2024 Naar vacature  

Over de opdrachtgever:

Solina is een vooraanstaande wereldwijde partner voor de voedingsindustrie, een producent van ingrediënten voor klanten in de voedingsindustrie, de foodservicesector, de slagerijsector en de nutritionsector. Zij leveren graag een bijdrage aan de productie van voeding die heerlijk, voedzaam, betaalbaar, duurzaam en praktisch te bereiden is.

Solina heeft 41 productielocaties en R&D laboratoria in meer dan 19 landen voornamelijk in Europa en Noord-Amerika. In Nederland zijn er drie productielocaties in Rotterdam, Nieuw Vennep en Oosterhout. Als Specialist Specificatiebeheer kun je kiezen op welke locatie je werkt.

Functieomschrijving

Door de snelle groei van Solina is er behoefte aan versterking van het team dat verantwoordelijk is voor specificatiebeheer. Vanuit deze rol kan je je verder ontwikkelen binnen het specificatiebeheer. De afwisseling in het ruime aanbod aan producten en klanten zorgen er voor dat geen dag hetzelfde is.

Als Specialist Specificatiebeheer maak je deel uit van een team van 7 collega’s en werk je nauw samen met de afdelingen R&D, kwaliteit en sales. Je rapporteert aan de Specifications Coördinator. Ook heb je regelmatig contact met collega’s op andere vestigingen binnen en buiten Nederland.

De vacature Specialist Specificatiebeheer betreft een belangrijke positie binnen Solina voor ervaren specificatiebeheerders en etiketteringsspecialisten in de levensmiddelensector en biedt ruimte om qua ervaring te verdiepen en te verbreden.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het uitvoeren van het kwaliteitsbeleid. Dit doe je o.a. door:
  • Het opstellen en actualiseren van de technische documentatie over grondstoffen, ingrediënten en verpakkingen
  • Het invoeren van informatie in diverse portals als Trace One, PS in Foodservice, Global Foodspecs en Yum
  • Het beantwoorden van klantvragen/questionnaires specifiek voor de klanten in de quick service restaurants (QSR) sector betreffende grondstoffen en eindproducten
  • Het ondersteunen bij het maken van technische datasheets
  • Zorg dragen voor de traceerbaarheid van informatie richting de klanten
  • Deelname aan diverse projecten bijvoorbeeld op het gebied van R&D en duurzaamheid
  • Opvolgen en toepassen van de veranderingen binnen de EU-voedselwet- en regelgeving
Meer weten over het werken bij Solina? Lees dan op het nieuwsgedeelte van onze website
, T&I systems & proces Manager CE/Specifications Coördinator.
"Als je je graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van specificatiebeheer, ben je bij Solina absoluut aan het juiste adres."

Functie-eisen

Je bent energiek, open en klantgericht en vindt het fijn om je in de materie van specificaties, etikettering en wet- en regelgeving te verdiepen. Je bent collegiaal en deelt jouw kennis graag met jouw collega’s.

Wat is verder van belang voor deze vacature:
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding gerelateerd aan food zoals Levensmiddelentechnologie, Food Technology of Voeding & Diëtetiek
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met specificatiebeheer en/of etikettering in de voedingsmiddelenindustrie bij voorkeur op het gebied van Quick Service Restaurants (QSR)
  • Ervaring met ERP-systemen
  • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift, Frans en/of Duits is een pré
  • Kennis van HACCP, BRC, IFS of andere kwaliteitsnormen
  • Je kan prioriteiten stellen en werkt nauwkeurig

Aanbod

Wanneer jij deze vacature van Specialist Specificatiebeheer vervult, kom je terecht in een groeiende organisatie en internationaal georiënteerde werkomgeving met alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werken bij Solina betekent verder dat je:
  • Direct in dienst treedt bij de organisatie, een jaarcontract ontvangt en uitzicht hebt op een vast dienstverband
  • Een bruto salaris per maand ontvangt tussen € 3.000 en € 4.000 op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen per jaar hebt
  • 40 uur per week werkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Er is de mogelijkheid om 32 uur per week te werken
  • Flexibele werktijden hebt. Je start je dag tussen 7.00 uur en 9.00 uur en eindigt tussen 15.30 uur en 17.30 uur
  • Drie dagen per week vanuit kantoor werkt en de andere dag/dagen vanuit huis kan werken
  • Een reiskostenvergoeding ontvangt en een thuiswerkvergoeding
  • Aanspraak maakt op een pensioenregeling
  • De mogelijk krijgt om opleidingen/ trainingen te gaan volgen
  • De kans krijgt om mee te groeien met deze ambitieuze organisatie

Reageren

Solina heeft er voor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Professionals in Food uit te zetten. Wij nemen daarom de volledige werving en de eerste selectie voor onze rekening.

Bij interesse ontvangen wij jouw sollicitatie graag. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met jouw gegevens om en nemen altijd binnen vijf werkdagen contact met jou op.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Professionals in Food
Meer Specialist Specificatiebeheer QSR vacatures