Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Technisch Commercieel Medewerker

Vooq - Zoetermeer - 11-06-2019 Naar vacature  

Omgeving Zoetermeer | Techniek | Commercieel | HBO werk- en denkniveau | 40 uur

Organisatie

Onze opdrachtgever is de specialist op het vlak van mechanische en chemische bevestigingstechniek. Deze gerenommeerde organisatie biedt hoogwaardige oplossingen en producten (als lijmen en tapes) voor diverse sectoren binnen voornamelijk de maakindustrie.

Functie

Vanuit deze afwisselende functie heb je een adviserende en commerciële rol naar klanten over de juiste toepassingen met betrekking tot chemische bevestigingsmaterialen, denk hierbij aan onder andere industriële lijmen en tapes. Je denkt mee over de passende oplossingen, stelt een commercieel aantrekkelijke offerte op en weet uiteindelijk dit advies om te zetten naar een mooie opdracht. Inhoudelijke productkennis is hierbij van zeer grote waarde; klanten zoeken jou op als de specialist!

Verder heb je intensief contact met de diverse leveranciers; je houdt hierbij overzicht over de levertijden, prijzen en condities. Verder analyseer jij technische productinformatie en houdt oog voor promotieactiviteiten waar je graag gebruik van maakt.

Profiel

HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring (HBO Chemische technologie is een pré, maar geen must).
Grote mate van technische affiniteit, ervaring met bevestigingsoplossingen is een pré.
Commerciële ervaring of sterke interesse in een commerciële rol.
Sterke communicatieve vaardigheden.
Proactief, initiatiefrijk, commercieel en servicegericht.

Arbeidsvoorwaarden

Er worden uitstekende arbeidsvoorwaarden geboden. Er is sprake van een prima salaris, je krijgt 25 vakantiedagen én 11 ADV dagen, een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en nog veel meer zoals een bedrijfsfitnessregeling en dagelijks een portie vers fruit. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleidingen en trainingen, afhankelijk van jouw wensen en ambities.

Informatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu door te klikken op onderstaande solliciteerbutton. Voor eventuele vragen over de functie kun je contact opnemen met Gerbrand van Ommen (Consultant Vooq.) op 06-41316946.

meer...Meer vacatures van Vooq