Inloggen - Registreer  

Junior Projectcoördinator Rail Bilt

Sweco - Amsterdam - 11-10-2019 Naar vacature  

  • Afdelingshoofd Rail
+31 6 46 38 40 94

Functieomschrijving

Voor het team Project- en Procesmanagement van de afdeling Rail zoeken wij een Junior Projectcoördinator. Je bent een ‘duizendpoot’ die veel ballen in de lucht houdt en snel schakelt. Je bent sociaal en houdt van werken in teamverband.

Wil jij werken bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa en samen met jouw projectteam onze klanten optimaal bedienen? Ben je een teamspeler en wil je je ontwikkelen? 

Reageer dan snel!
Sander Boekee – Afdelingshoofd Rail 
De Europese wegen slibben dicht. Vervoer per spoor is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor vervoer over de weg. Het gebruik ervan is de laatste jaren ook verdubbeld. Uitbreiding en aanpassing van het Europese spoorwegennet en de stationsfaciliteiten is hard nodig. Sweco draagt bij aan een duurzame verbetering van de Europese railinfrastructuur.

Sweco adviseert, ontwerpt en begeleidt nieuwbouw en aanpassing van rail-gerelateerde transfer en infrastructuur in binnen- en buitenland. Wij onderscheiden ons door een integrale aanpak voor alle projectfasen en alle techniekvelden. We bieden een totale service; vanaf planstudie, ontwerp tot en met begeleiding, realisatie en advisering voor een zo optimaal mogelijke instandhouding. Onze opdrachtgevers zijn ProRail, Rijk, gemeentelijke vervoerbedrijven (light rail) en aannemers. Wij werken aan integrale multidisciplinaire projecten zoals Zuidasdok, PHS Amsterdam Sloterdijk, service-perrons voor Eindhoven, raamcontract aanpassingen overwegen Regio Noord, realisatie emplacement Leiden. Ook werken wij aan projecten in het buitenland zoals in Noorwegen (light rail Bergen), Denemarken (ERTMS) en Finland.

Ons team Project- en Procesmanagement bestaat uit 15 personen en is werkzaam in De Bilt en Zwolle. Je houdt je samen met het projectteam bezig met het begeleiden van aanbestedingen en het opstellen van offertes. Daarnaast maak je projectplanningen en financiële rapportages. Zo ben jij bij elke projectstap betrokken, waarin jij zorgdraagt en verantwoordelijk bent voor de projectbeheersing. Samen met de Projectleider en Technisch manager vorm je het kernteam.

Jouw werkzaamheden zijn:
  • Flexibel werken aan verschillende projecten (dit kunnen tenders, engineering- of realisatieprojecten zijn);
  • In samenwerking met je projectmanager en -team een project realiseren, waarbij je ondersteuning biedt met planningen, financiën, rapportages en waar nodig inhoudelijke werkzaamheden.
Heb jij interesse in techniek, ben jij op zoek naar een veelzijdige en afwisselende functie ? Wil jij je graag ontwikkelen en doorgroeien tot projectleider bij Sweco? Reageer dan op deze functie en we maken graag kennis met je!

 

Wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding;
  • Je hebt affiniteit met rail en/of interesse in techniek;
  • Je bent commercieel ingesteld en kan goed een proces bewaken;
  • Je bent analytisch, sociaal en communicatief sterk;
  • Je bent proactief, assertief en ziet kansen;
  • Je hebt oog voor detail en ziet ook de grote verbanden;
  • Ervaring met UAV-Gc-contracten, Relatics en/of System Engineering is een pré.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sander Boekee, Afdelingshoofd Rail, +31 6 46384094 of via sander.boekee@sweco.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Olthof, Campus Recruiter, +31 6 22214292 of via danielle.olthof@sweco.nl

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Sweco
Meer Junior Projectcoördinator Rail Bilt vacatures