Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

(aankomend) manager / teamleider belastingadvies

Koenen en Co - Roermond - 10-01-2020 Naar vacature  

Koenen en Co zoekt een
(aankomend) manager / teamleider belastingadvies (vestiging Roermond/Maastricht)
DIE RICHTING GEEFT ZONDER TE STUREN

Deel deze vacature:
Twitter
Facebook
LinkedIn
Mail
Roermond
Belastingadvies
Manager
WO
Lees de hele vacature

Een doel?

Daar ga jij recht op af. Jij bent het type dat niet gemanaged hoeft te worden. En je weet dat jouw medewerkers ook niet op sturing of bemoeienis zitten te wachten. Toch geef je richting. Doordat je doelen

helder

maakt en deelt. Door mensen in hun

kracht

te zetten en door vakinhoudelijk te inspireren. Door je voorbeeldgedrag, humor en duidelijkheid. Je geeft ruimte en verantwoordelijkheid.
Je adviseert onze grootste klanten op
strategisch niveau
over de meest complexe fiscale (internationale) vraagstukken. Je bent een expert op je vakgebied en zorgt dat de klant geen enkel fiscaal voordeel mist. Uiteraard werk je

integer
en dat levert je meer op dan cijfers alleen. Zoals een goede vertrouwensband met de klant. Hij weet dat hij jou altijd kan bellen.
Maar je adviezen komen ook tot stand doordat
je weet dat jij niet alles weet.
Je ziet welke andere specialisten en adviseurs je bij een klus moet betrekken om het beste resultaat te bereiken. Ook in je sociale en zakelijke netwerk ben je positief zichtbaar. Je bent een fijne samenwerking die begrijpt dat goede ideeën nergens zijn zonder goede uitvoering!

Koenen en Co

laat ondernemers suczesvol ondernemen.

Suczes

schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op

zes

dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:

Je hebt WO-werk- en -denkniveau en minstens zeven jaar werkervaring als belastingadviseur. Leidinggevende ervaring is een sterke pré.
meer...Meer vacatures van Koenen en Co