Inloggen - Registreer  

Naar vacature    

Marketing Specialist

Mrktng.nl - Varsseveld - 18-01-2018

Als marketing specialist maak je onderdeel uit van de afdeling Sales en zorg je ervoor dat deze afdeling optimaal ondersteund wordt in het benaderen van hun markt.

Dit betekent dat je samen met je collega’s de marketingstrategie en het communicatiebeleid van Nederland ontwikkelt. Je assisteert bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen en zorgt voor nieuwe marketing activiteiten.

Je zorgt ervoor dat project deadlines worden behaald, informeert interne belanghebbenden en werkt veel samen met collega’s van onder andere de afdelingen Sales, Global Marketing en E-business.

Je werkzaamheden:

 • Je adviseert en informeert collega's
 • Je ondersteunt en begeleidt projecten
 • Je ontwikkelt (samen met je collega's) marketingcampagnes, zowel on- als offline en zorgt ook voor de uitvoering en de evaluatie.
 • Je volgt en analyseert trends en ontwikkelingen in het vakgebied van Kramp en op marketing gebied
 • Je organiseert events en en trainingen voor de Kramp Academy
 • Je schrijft teksten voor o.a. online nieuwsbrieven en het klantenmagazine
 • Je beheert de Facebook bedrijfspagina

Wat vragen wij van je?

 • Jij hebt een HBO opleiding afgerond in de richting marketing en/of communicatie en je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Jouw Engels is prima want we werken in een internationale omgeving.
 • Je bent een enthousiaste collega die graag meedenkt op een opbouwende en creatieve manier.
 • Jij hebt aandacht voor details, je kunt goed plannen en je bent pas tevreden als je optimale kwaliteit levert.
 • Daarnaast verwachten we van jou dat je goede computervaardigheden hebt (MS Office, CRM software, Content Management System) en dat je jouw communicatievaardigheden goed kunt toepassen in de verschillende media (social media, retail en online)
 • Deze functie is voor 32 uur

Wat bieden wij je?

Kramp heeft veel te bieden!
Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop zij hun professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor het zakelijke succes: een prachtige, leidende positie in de markt.

Je krijgt bij Kramp te maken met enthousiaste, professionele en betrokken collega's. Zij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit Kramp medewerkers in het bloed. Wat zij klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in de cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van de meer dan duizend mensen zouden ze dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. "Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit".

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Kramp hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen ze niet alleen, maar het wordt ook zeker waar gemaakt.

Sta jij al te popelen om bij Kramp aan de slag te gaan?

Direct solliciteren kun je doen door te klikken op de gele sollicitatie button.
Wil je meer informatie mail of bel dan met Carianne Peters: carianne@mrktng.nl of 06-53463136
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Mrktng.nl
Meer Marketing Specialist vacatures