Inloggen - Registreer  

Leidinggevende Klinisch Psycholoog

MoleMann - Amsterdam - 22-03-2022 Naar vacature  

Leidinggeven aan ons hechte team met professioneel oog voor onze cliënten en hun naaste omgeving. Wil jij je verder ontwikkelen in een kleinschalige maar groot denkende organisatie?

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:
Klinisch psycholoog
24 – 32 uur
Op deze locatie behandelen wij volwassenen met een brede diversiteit aan problematiek. Van angst-, stemming- en trauma gerelateerde klachten tot persoonlijkheidsstoornissen.

De kracht van onze werkwijze zit in het betrekken van het systeem.
Naast het systemisch werken is er aandacht voor zowel individuele- als groepspsychotherapie. Kenmerkend is dat onze vestiging veel mensen behandelt die qua problematiek té complex zijn voor de kleine zelfstandige praktijken binnen onze regio, maar niet geïndiceerd zijn voor de 3e lijns-zorg.

Er is intensieve samenwerking tussen de collega’s. In het team werken een psychiater, verschillende GZ-psychologen en systeemtherapeuten, een psychotherapeut, enkele basispsychologen, al dan niet in opleiding, en een SPV. Wij hebben korte lijnen en daardoor is de werksfeer warm en betrokken. Wij zoeken een klinisch psycholoog die de rol van leidinggevende binnen het team op zich gaat nemen. Het beter maken van mensen, beslissingen kunnen nemen in samenspraak met het team en organisatorisch sterk zijn is hierin voor ons belangrijk.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt ervaring met het behandelen van volwassenen.
Affiniteit en ervaring met systeembenadering of nieuwsgierigheid deze aan te leren.
Je vindt dit, net als wij, een prachtvak!
De ambitie om dit professionele hechte team leiding te geven.
Een effectieve persoonlijke werkwijze die maakt dat het zorgproces centraal kan staan.
Inzet met betrekking tot het aangaan en onderhouden van goede externe contacten.
De vaardigheid en het plezier om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut zou een pre zijn.

Wij vragen van jou:
Naast je taak als behandelaar zal je ook werken als leidinggevende van de locatie op het Funenpark. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de te leveren zorg. Je hebt een belangrijke inbreng en schakelt met de collega’s die vanuit het servicebureau ondersteuning aan de locaties bieden. Je kunt dan denken aan HR, financiën en recruitment.

Een (bijna) voltooide opleiding tot klinisch psycholoog.
Een geldige inschrijving in het BIG register.

Wij bieden:
Een ultra platte organisatie waar je alle vrijheid hebt om je werk zo in te richten op een manier die bij je past. Een behandelomgeving waarin psychiatrische en psychologische expertise centraal staan, welke toonaangevend is op het gebied van systeemtherapie. Er is ruimte voor ontplooiing en vernieuwing. Wij werken dagelijkse met enthousiasme en plezier in een gemotiveerd en collegiaal team. Hierdoor staat er een cultuur van altijd kunnen blijven leren en daarin elkaar motiveren.

Prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring (CAO GGZ).
Pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
Teamuitje en een budget ‘lekker werken’ om maandelijks iets als team te ondernemen wat elke vestiging zelf mag invullen. Je kunt dan denken aan een gezonde lunch die met elkaar gemaakt wordt, stoelmassage of veel creatiever mag natuurlijk ook.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van MoleMann
Meer Leidinggevende Klinisch Psycholoog vacatures