Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Floormanager / La Place
Hey operationeel leidinggevende! Je eigen stempel drukken op jouw team en locatie die midden in de stad ligt? Je bent een kei in het enthousiasmeren van het team en je werkt operationeel mee. Ook ondersteun je de de horecamanager bij de administratie, bestellingen en maken van de planning. Werktijden zijn tussen 07:00 en 19:00. Jij pakt de uitdaging aan.
Enschede
32 tot 38 uur
La Place
Solliciteer
Floormanager / La Place Enschede
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Van jonge gezinnen tot oudere echtparen en van studenten tot
pensionado’s. Dit is jouw doelgroep! Bij La
Place
Enschede aan de Raadhuisstraat
ontvang jij een super divers publiek dat snakt naar jouw zelfgebouwde
aardbeiensmoothie
en jouw ciabatta roomkaas. Deze
knusse
La
Place
vestiging is elke dag geopend van
09.00 tot 17.30 uur. Op zondag gaan we twee uurtjes later open.
klik hier: #team
Zo goed als dat we smoothies kunnen mixen in de blender, is ons team ook een echte mix van ervaren medewerkers en ‘jonge honden’. We zijn een super hecht team dat werkt voor elkaar en mét elkaar! Naast al dat harde werken houden we ook zeker van een lolletje en is het hier elke dag feest!
klik hier: #wistjedat
Wist je dat
we
weer een overheerlijke
focaccia
gemarineerde kip op ons menu hebben staan? Dit is samen met onze
focaccia
tonijnsalade de hardloper van het café.
klik hier: #laplace
Werk je op een van onze La Place locaties, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. La Place staat voor natuurlijke, verse en huisgemaakte porducten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken.
Jouw functie als floormanager
Een gemotiveerd en gastvrij team, een keurig nette zaak en een assortiment waar je van gaat watertanden. Dat is wat een gast ervaart als jij aan het werk bent als floormanager. Als rechterhand van de horecamanager zet jij je in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team én voor je gasten. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Je steekt natuurlijk ook zelf je handen uit de mouwen op de vloer.
Als trotse meewerkend voorman/voorvrouw zorg je ervoor dat jouw visie op goed gastheerschap en gastvrijheid in de praktijk wordt gebracht door het team. Naast je werk op de vloer assisteer jij de horecamanager bij de administratie, bestellingen en roosters. Ook denk je mee over acties om meer gasten te genereren, vaste gasten te verrassen, het assortiment te verbeteren of de gastbeleving naar een nog hoger plan te tillen. Kortom: je leert alle facetten van het runnen van een eigen horeca onderneming kennen. En dat is natuurlijk heel interessant voor jouw toekomst.
Jouw salaris
Je ontvangt een salaris tussen de € 1738 en € 2209 (bruto per 4 weken / 38 uur per week). Op maandbasis is tussen de € 1883 en € 2393. Dit is exclusief 8% vakantietoeslagJouw ingrediënten
Je hebt enkele jaren ervaring in de in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten en je ontwikkelen in een leidinggevende functie.
Leidinggeven en collega's enthousiasmeren zit in jouw natuur en jij wil dit graag leren.
Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
Je bent leergierig en gaat altijd voor de extra stap.
Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.
Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.
Jouw pakket
Een salaris tussen de €1738,86 en €2209,21 per 4 weken. Op fulltime basis is dit tussen de €1883,77 en €2393,31. Dit is excl. 8% vakantiegeld.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 4.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat