Inloggen - Registreer  

Plus Team Assistant

ASA Campus - via G.us - Zwolle - 01-11-2019 Naar vacature  

Beknopte omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar wil jij je (nog) niet binden aan een vaste werkgever? Wellicht is het Plus Team dan een perfecte oplossing voor jou! Het Plus Team van Secretary Plus is een landelijk team van Assistants die breed inzetbaar

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar wil jij je (nog) niet binden aan een vaste werkgever? Wellicht is het Plus Team dan een perfecte oplossing voor jou!

Het Plus Team van Secretary Plus is een landelijk team van Assistants die breed inzetbaar zijn op ondersteunende functies. Als Plus Team Assistent werk je op tijdelijke opdrachten in jouw eigen regio, maar vanuit de zekerheid van een contract! Dit kan een rol zijn als Office Manager, Management Assistent of bijvoorbeeld Project Assistent. De opdrachten variëren van een paar weken tot soms wel een jaar (bijvoorbeeld ter vervanging van een vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof). Er zijn zowel mogelijkheden voor een fulltime als een parttime dienstverband. Wij hebben in de regio Zwolle al een prachtig bestand aan opdrachtgevers opgebouwd waar wij trots op zijn. Je kunt denken aan grote multinationals zoals KPMG of PWC, maar ook aan de kleinere zorginstellingen of bouwbedrijven in de regio. We kunnen jou in ieder geval garanderen dat geen opdracht hetzelfde is en jij voldoende variatie in jouw werk gaat hebben!

Over het bedrijf

Secretary Plus helpt organisaties om het beste uit zichzelf te halen door managers en leiders op het hoogste niveau te supporten. Samen creëren we succesvolle organisaties. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen door de beste Assistants te bemiddelen. Ons motto is 'Expect more'! Wij vinden het belangrijk om daarbij te werken vanuit de wensen en drijfveren van onze Assistants. Dit doen wij door nauw betrokken te blijven bij onze Assistants. Wij zijn niets voor niets een "Great Place to Work!"

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid die van elke opdracht weer een feestje maakt! Je vindt het niet erg om een sprong in het diepe te wagen en houdt van afwisseling en uitdaging in jouw loopbaan.

En dan nog even de 'praktische' functie-eisen:
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Een afgeronde MBO-opleiding Directiesecretaresse/Management Assistent of een afgeronde en relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld HBO Office Management);
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een (management) ondersteunende functie;
  • Verandering van spijs doet eten: van afwisseling krijg jij energie! Je hebt minimaal 2 á 3 verschillende werkgevers gehad;
  • Ervaring met Projectmanagementondersteuning is een pré.
  • Je bent bereid om flexibel ingezet te worden en maximaal 60 minuten te reizen naar jouw werk.

Wat wij bieden

Allereerst bieden wij jou natuurlijk een superleuke en veelzijdige baan aan als Assistant! Je start met een tijdelijk contract voor de duur van in ieder geval 7 maanden. Verder bieden wij jou een (vast) marktconform salaris dat past bij jouw werkervaring, een prima reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Daarnaast is er de mogelijkheid tot doorgroei binnen de functie, waarbij er naar een jaar gekeken wordt of je in aanmerking komt voor een vast contract. En wij snappen dat jij je ook graag wil blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij elke Plus Team Assistant een account op GoodHabitz. Via deze online tool heb jij altijd toegang tot een groot aanbod (actuele) trainingen!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van ASA Campus