Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Administratief Medewerker Medisch Secretariaat

Enrgy In Business Group - Amsterdam - 18-07-2019 Naar vacature  

24 tot 40 uur per week
Ben jij die administratieve duizendpoot die wij zoeken? Die floreert in een hectische en dynamische omgeving? Wil jij de stabiele factor zijn binnen een sterk groeiende en daardoor veranderende organisatie? Zoek dan niet verder en wordt een van de collega's van onderstaande professionals!

In deze functie sta je in verbinding met verschillende stakeholders; zowel de interne professional, klant of behandelaar. Op sommige dagen staat de telefoon roodgloeiend. Ook je collega's weten je feilloos te vinden voor allerhande vragen.

Het team speelt de hoofdrol in het verwerken en opvragen van (medische) dossiers, het plannen van consulten in de agenda's van bedrijfsartsen en werkvermogenspecialisten is een groot onderdeel van jouw taak.

Wie is de Enrgy in Business Group?

De bedrijven binnen de EiBG bieden dienstverlening op het snijvlak van arbeid & gezondheid zoals arbodienstverlening, preventie, coaching, leiderschap en nog veel meer! Kijk maar eens op www.enrgyinbusiness.nl We hebben locaties in Amsterdam, Heerhugowaard, Rotterdam en Utrecht. In principe kan het werk vanuit alle locaties gedaan worden.

Wie zoeken wij?

Vooral een persoon die bij ons past. Natuurlijk moet je goed zijn in wat je doet, gedreven, proactief en accuraat, maar wat ook belangrijk is, is dat je onze visie deelt en hier ook kritische vragen bij durft te stellen. Dat je fouten maakt en deze met ons deelt om zo te leren en nog een beetje beter te worden. Zo wordt ons bedrijf namelijk ook iedere dag een beetje beter.

Wat verwachten wij van een Administratief Medewerker Medisch Secretariaat?
  • De beste duizendpoot van Nederland; jij bent een organisatietalent met een sterk probleemoplossend vermogen;
  • Relevante werkervaring is een voorwaarde!
  • Je bent nauwkeurig, gestructureerd, goed in multitasking en kunt werken in een hectische omgeving;
  • Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen; net dat stapje extra, autonoom, communicatief, stressbestendig en in voor een geintje;
  • Je hebt gevoel voor gastvrijheid en zet de klant centraal;
  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau.

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om voor de mooiste bedrijven van Nederland te mogen werken. Waarbij ze de lat voor zichzelf en voor ons op het hoogste niveau leggen.
  • Een interne Enrgy Academy waardoor je continu wordt gestimuleerd en opgeleid om de beste te blijven en/ of te worden binnen je vakgebied.
  • Een uitstekende werksfeer. Met collega's blijf je in beweging d.m.v. aangeboden bootcamp, yoga en steeds wisselende sportactiviteiten. Daarnaast zijn er inspirerende kennissessies en gezellige borrels & feestjes
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

Professionele vriendschap, Ambitie, Autonomie en Beweging

zijn onze kernwaarden. Bij ons passen mensen die zich thuis voelen in een veranderende omgeving. Mensen met lef, die het beste uit zichzelf willen halen en elkaar helpen om dat te bereiken. Herken jij jezelf hierin? Mail ons!

.
Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met de door jou aan ons verstrekte gegevens. Wij zullen jouw gegevens alleen voor deze procedure gebruiken en na het afronden van de procedure verwijderen. Willen we jouw cv in portefeuille willen houden, dan zullen we schriftelijk om je toestemming vragen.

meer...Meer vacatures van Enrgy In Business Group