Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Material Planner Life Science Manufacturing

Fujifilm - Tilburg - 17-06-2021 Naar vacature  

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. heeft een vacature voor een Material Planner voor onze Life Science Manufacturing afdeling in Tilburg, Nederland.
Celkweekmedia zijn grondstoffen voor de biofarmaceutische industrie. In deze industrie worden dierlijke of menselijke cellen gebruikt voor de productie van medicijnen of vaccins. Deze cellen worden onder zeer gecontroleerde omstandigheden gekweekt, wat een voorwaarde is voor een stabiel en reproduceerbaar product. De nieuwe Europese fabriek in Tilburg zal een deel van het productportfolio van de Amerikaanse fabriek van Fujifilm Irvine Scientific (FISI) voor Europese klanten gaan produceren. Voor de productie van deze producten moet de materiaal- en productieplanning in Tilburg worden beheerd in nauwe samenwerking met FISI.

De functie

Als Material Planner ben je een belangrijke schakel tussen de leveranciers en de CCM productie plant Op basis van een forecast worden de materialen besteld bij de leveranciers. Je belangrijkste taak is het uitvoeren van de materiaalplanning en het voorraadbeheer. Het is van cruciaal belang om te zorgen voor een gestage stroom van alle materialen en verbruiksgoederen om de continuïteit van de productie te waarborgen. Daarnaast ben je ook de back-up voor de CCM productieplanner. Omdat je met verschillende disciplines en leveranciers werkt is het belangrijk dat je een goede relatie met hen opbouwt en onderhoudt. Ook dien je in staat te zijn om optimalisaties in de logistieke- en administratieve processen te initiëren en te realiseren.

We vragen

 • Een afgeronde MBO4 opleiding op het gebied van logistiek of supply chain management, of een afgeronde MBO4 opleiding aangevuld met cursussen op het gebied van logistiek of supply chain management;
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring, voornamelijk in een logistieke organisatie;
 • Gedegen kennis van en ervaring met Excel, ERP systemen en planningsmethodieken;
 • Vaardig in het spreken, lezen en schrijven van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Voor indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

We zijn op zoek naar

Een collega met drive en enthousiasme voor logistieke processen. Je bent proactief, in staat om prioriteiten te stellen, en hebt het vermogen om snel en creatief vraagstukken te analyseren en op te lossen. Verder ben je in staat om met verschillende stakeholders te communiceren in zowel Nederlands als Engels. Aangezien de productiefaciliteit en organisatie in ontwikkeling zijn, zijn flexibiliteit en een hands on mentaliteit noodzakelijk. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken.

Waar ga je werken

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. is een van de grootste productievestigingen van Fujifilm buiten Japan. Hier zijn we met ongeveer 700 medewerkers verantwoordelijk voor de productie van fotopapier, offsetplaten en membranen. Momenteel wordt in Tilburg een nieuwe fabriek voor celkweekmedia gebouwd. Ook is hier het Tilburg Research Laboratory gevestigd waar gewerkt wordt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën. Daarnaast bevindt zich in Tilburg een deel van het Europese hoofdkantoor. Dit bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor inkoop, financiën, IT, logistiek en douanezaken.

Het team

De afdeling Cell Culture Media is een groeiende organisatie. Zij bestaat uit een productiegroep en een productie staf (production engineer en productieplanner).

Wij bieden

Bij Fujifilm vormen de medewerkers het belangrijkste kapitaal. We willen graag dat mensen zich thuis voelen in ons bedrijf. We zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en kijken naar de ontwikkeling van talent. Verder investeren we in opleidingen, staan we stil bij ontwikkelingsmogelijkheden en is meedenken over de toekomst een jaarlijks terugkerende thema binnen ons personeelsbeleid.

Wij bieden bovendien:
 • Een 40-urige werkweek met de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te regelen;
 • Een bovengemiddeld salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een goede bonusregeling;
 • 27 vakantiedagen;
 • 12,5 ATV-dagen;
 • Een reis- en onkostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • En leuke andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan het fietsplan of korting op uitstapjes.

Locatie

Je standplaats is Tilburg.

Solliciteren

Wil jij je carrièremogelijkheden vergroten binnen een innovatief, hightech en internationaal bedrijf? Stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van “Material Planner” naar

meer...Meer vacatures van Fujifilm