Inloggen - Registreer  

Aangiftemedewerker Inkomstenbelasting

Vrb Advies - Utrecht - 21-01-2021 Naar vacature  

Wil jij een salarisverhoging van EUR 500,- per maand en ben jij de ‘Aangiftemedewerker Inkomstenbelasting’ die zijn fiscale kennis gaat inzetten bij de VRB Adviesgroep?

De VRB Adviesgroep is een ambitieus en snel groeiend advieskantoor die zich met haar fiscale, boekhoudkundige en juridische diensten richt op ondernemers uit het MKB. Om de nieuwe en bestaande cliënten van VRB nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft VRB momenteel een vacature openstaan van:

‘Aangiftemedewerker Inkomstenbelasting’

Wie zoeken wij:

Om nieuwe en bestaande cliënten van VRB nog beter van dienst te kunnen zijn heeft VRB voor haar kantoor in Utrecht een vacature openstaan voor de functie van: ‘Aangiftemedewerker Inkomstenbelasting’.

Wat ga je doen:

Als ‘Aangiftemedewerker Inkomstenbelasting’ ga jij je bezighouden met het opstellen van de aangiften IB voor verschillende cliënten van VRB (zowel zakelijk als particulier). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van correcte aangiften en wordt je bijgestaan door een ervaren fiscalist.

Wij zoeken iemand met:

  • ervaring met het opstellen van aangiften IB.

Wij bieden:

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een passend salaris en pensioenregeling. VRB biedt haar medewerkers veel zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Er wordt ruime aandacht besteed aan (interne)training en (externe)opleiding.

Meer informatie en/of solliciteren:

Wil je meer informatie over de VRB Adviesgroep en/of solliciteren voor de functie van ‘Aangiftemedewerker Inkomstenbelasting’, dan kan je telefonisch contact opnemen met Pim van Rijswijk op telefoonnummer: 06 – 4 2345 387 of mailen naar pvanrijswijk@vrbadvies.nl.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vrb Advies