Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Klinisch psychologen

Klinisch psychologen - via Nip - Almelo - 05-01-2018

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging.

ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Binnen de vakgroep Medische Psychologie zijn er wegens vertrek/pensionering van collega’s vacatures voor:

2 klinisch psychologen (24-36 uur) (MS18-AH001)

1 gezondheidszorgpsycholoog (24-32 uur) (MS18-AH002)

Uw werkomgeving en functie

De vakgroep Medische Psychologie onderzoekt en behandelt op verwijzing van medisch specialisten poliklinische en klinische patiënten van alle leeftijdscategorieën. Aan de afdeling zijn klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, GZ-psychologen, psychologisch medewerkers en secretaresses verbonden. De afdeling realiseert verschillende opleidingsplaatsen, o.a. KP, KNP en GZ.

De psychologen zijn gekoppeld aan aandachtsgebieden. Zij verrichten werkzaamheden voor verschillende specialismen zoals psychiatrie, oncologie, cardiologie, revalidatie, bariatrische chirurgie, gynaecologie, urologie, geriatrie, neurologie en kindergeneeskunde. Binnen de aandachtsgebieden werken meerdere psychologen samen en wordt beleid gemaakt en ontwikkelingen gevolgd, specifiek voor dit aandachtsgebied.

Daarnaast bestaat er een nauwe samenwerking tussen alle psychologen van de afdeling op gebied van algemeen beleid, ontwikkelingen en inhoudelijke onderwerpen.

Er is ruimte vrij binnen verschillende aandachtsgebieden met name psychiatrie, oncologie en bariatrie. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor andere doelgroepen. Bij de invulling van de werkzaamheden kan rekening gehouden worden met uw ervaring en affiniteit.

Uw profiel

  • U bent ingeschreven in het register klinisch psycholoog en/of gezondheidszorgpsycholoog (wet BIG). Bij voorkeur heeft u ervaring met diagnostiek en (groeps-)behandeling binnen een (algemeen) ziekenhuis.
  • U bent iemand met belangstelling voor beleidsmatige zaken, onderwijs en wetenschap. Iemand die wil bijdragen aan het opleiden van collega psychologen (GZ-psycholoog en klinisch (neuro)psycholoog) en ook het praktijkopleiderschap (GZ/KP) behoort tot de mogelijkheden. Er is ook ruimte voor een aansturende rol binnen bepaalde deelgebieden waar u bijdraagt aan het ontwikkelen van de visie en positie van de psychologie. Voor de gezondheidszorgpsycholoog zou er bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid kunnen zijn tot volgen van de opleiding tot klinisch psycholoog.
  • U kunt goed samenwerken met medisch specialisten en bezit een sterk communicerend vermogen; u bent verbindend en enthousiasmerend ingesteld.

Wij bieden

Wij bieden u in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. U kunt rekenen op uitdagende en afwisselende baan in een stimulerende werkomgeving en samenwerking met medisch specialisten, waarbij ruimte is voor eigen ideeën voor ontwikkeling van het vakgebied. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO-Ziekenhuizen.

Als klinisch psycholoog is uw salaris ingedeeld in FWG 70 en bedraagt, afhankelijk van uw ervaring, minimaal € 4.125,= (FWG 70-1) en maximaal € 6.220,= (FWG 70-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Als gezondheidszorgpsycholoog is uw salaris ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van uw ervaring, minimaal € 3.421,= (FWG 65-0) en maximaal € 5.154,= (FWG 65-15).

U bent via onze vakgroep verbonden met CMS (Coöperatie Medisch Specialisten ZGT). Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 4 januari 2018. Stuur uw sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 24 januari 2018 naar
onder vermelding van het desbetreffende vacaturenummer (MS18-AH001 of MS18-AH002), ter attentie van mevrouw I. Groendijk, P&O-adviseur.
Mevrouw I. van Tilborg, klinisch neuropsycholoog / medisch manager, kan u meer informatie geven over deze vacature, telefoon
.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.
De sollicitatiegesprekken met de vakgroep vinden plaats in de weken 5 en 6. Het gesprek met vertegenwoordigers van Coöperatie Medisch Specialisten (CMS) en ZGT is gepland op donderdag 15 februari 2018.

meer...Meer vacatures van Klinisch psychologen