Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Technisch specialist
Ben jij de specialist in jouw vakgebied?
De directie van Continental Bakeries heeft een voorstel geaccepteerd van de R&D omtrent de vernieuwde crème laag in de Brinkies. Ze komen naar jou, want jij hebt de kennis en ervaring om zo efficient en snel mogelijk een aanpassing te doen aan de productielijn. Dit doe je uiteraard in goed overleg met de opdrachtgevers en de engineers.Naast het implementeren van nieuwe productielijnen ga je voor de bestaande productielijnen inspecties uitvoeren om zodoende storingen te lokaliseren. Je moet dus beschikken over een gedegen kennisniveau van meet en regel apparatuur.
Mocht je een storing gevonden hebben, dien je gelijk over te schakelen naar een andere rol. Je dient de storingen aan de productielijnen te verhelpen, met jouw elektrotechnische ervaring is dit voor jou geen probleem. Graag wel via de methode R.C.A. (Root Cause Analysis).
De fabriek loopt op het besturingssysteem S5, een PLC van Siemens. Kennis van dit systeem of een soortgelijk systeem is dus een pré.
Continental Bakeries, koekjes toch?
Jazeker! Maar tevens broodvervangers, bodems, toast, en sinds kort ook rijsterwafels vallen onder het gamma van Continental Bakeries. Ze zijn onder andere bekend van de merken: Brink, Haust en Bussink en ze zijn op zoek naar een "technisch specialist". De vorige is helaas ergens anders een uitdaging begonnen, dit na een mooie 20 jaar.Hieruit kan men opmaken dat er binnen Continental Bakeries gezocht wordt naar relaties voor de lange termijn.
De firma is sinds 2018 onderdeel van het Franse Bisquit International.
Hierdoor beschikken zij over een sterkere positie binnen de Europese markt waardoor ze kunnen focussen op hun gewenste groei. Dit doen ze door de focus te leggen op bio, suikerarme en milieuvriendelijkere producten.
En is een opleiding relevant?
Een breed scala aan ervaring met PLC's, interfaces bouwen en storingen verhelpen is een dikke pré. Uiteraard kijken we ook naar het volgende:- MBO-4 opleiding richting besturingstechniek, elektrotechniek of soortgelijk + aantoonbare werkervaring
- HTS opleiding richting besturingstechniek, elektrotechniek of soortgelijk
- NEN-3140 werk- of installatieverantwoordelijk (eventueel te behalen)
- BHV gecertificeerd (eventueel te behalen)
Wat zijn verder nog eisen vanuit Continental Bakeries?
- Omdat je veel bezig bent met het zoeken naar storingen én daarnaast nieuwe lijnen ontwikkelt, dien je logisch goed te kunnen nadenken.
- Daarnaast spreek je met een verscheidenheid aan mensen met verschillende rollen: van operators tot opdrachtgevers. Je dient dus tevens de sociale kwaliteiten te hebben om te kunnen communiceren op verschillende niveau's.
- Ten slotte zou het fijn zijn dat jij het niet erg vindt om een tijd in deze rol te blijven, en deze met jouw kennis, ervaring en senioriteit voor de langere termijn in te vullen. Je hebt jouw ervaring dus al opgedaan binnen andere organisaties en rollen, en voelt de behoefte om deze functie voor de langere termijn uit te voeren.
Wat levert werken bij Continental Bakeries jou op?
Continental Bakeries wil wat van jou, maar wat mag jij verwachten van hen?Om een zo open en eerlijk mogelijk beeld te geven, hebben we hier voor jou de belangrijkste punten op een rijtje:
- Je verdient tussen de 3500 en de 4000 euro bruto per maand.
- Je treedt gelijk in dienst bij de klant, dus geen uitzendcontract of detacheerder als tussenpersoon.
- Je begint vroeg en je bent altijd vroeg klaar, want je gaat namelijk werken in een dagdienst.
- Je gaat werken bij een internationale speler in de food industrie.
- Door middel van trainingen "on the job" kan je je verder ontwikkelen en blijven leren.
- De organisatie is te omschrijven als eentje met een hiërarchisch platte structuur.
meer...
Meer vacatures van 10 Select