Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Sous chefkok

Jopenbier.nl - Haarlem - 29-02-2024 Naar vacature  

" geeft vereiste velden aan
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 120 MB.
38
€ 2500
€ 3100
Ter versterking van ons team in de Jopenkerk zijn we op zoek naar een Sous chefkok. Ben jij op zoek naar een gezellige, stabiele werkomgeving? Ben jij de persoon die om kan gaan met de geboden vrijheid en zelfstandigheid? Ben jij niet bang om te knallen? Maar lijkt het je ook fijn om tijdens de zomervakantie wat langer vrij te kunnen nemen? Schroom dan niet en maak een afspraak om elkaar beter te leren kennen!

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een keuken waar de kwaliteit van de gerechten op nummer 1 staat. Je bent de rechterhand en sparringspartner van de Chefkok en geeft leiding aan de collega’s op jouw partie. Indien de Chefkok afwezig is, stuur je de gehele keukenbrigade aan. Ook heb je waardevolle inbreng in het vaststellen van recepten en menu’s aan de hand van onze drie belangrijke thema’s:

  • Koken met Nederlandse ingrediënten;
  • Koken met ingrediënten van het seizoen;
  • Combinatie met bier (deels in het gerecht en door bier-spijs combinaties op de menukaart).

Jouw profiel

  • Je hebt aantoonbare ervaring als Sous chefkok;
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
  • Je bent culinair creatief en zelfstandig;
  • Je woont in Haarlem of omgeving;
  • Natuurlijk heb je een hands-on mentaliteit, ben je flexibel en een echte teamplayer;
  • Verder ben je iemand die graag verantwoording op zich neemt;
  • Affiniteit met Craft Beer is een pré.

We bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week;
Een brutosalaris tussen de € 2.500,- en € 3.100,- conform horeca-CAO;
25 vakantiedagen per jaar;
Het werken met kwalitatief hoogwaardige producten in een zeer professionele uitgeruste keuken;
Een mooie werkplek in het centrum van Haarlem met enthousiaste collega's;
Een zelfstandige functie in een levendige plek binnen Jopen;
Personeelskorting op onze prachtige bieren!

Over Jopen

’Beat boring’, dát is ons motto. Alles wat uit onze ketel komt is daarom lekker onverwacht en niet normaal lekker.
Jopen by Name. Open by Nature.
We brouwen bij Jopen met een Open vizier en vanuit een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar the new & the next. Geen idee, smaak, aroma, ingrediënt of brouwmethode is te gek om te proberen. When others say why, we say why not? Van een heerlijke hoppige IPA tot een onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. En alles daar tussenin.

Onze bieren worden geroemd om hun kwaliteit en vallen regelmatig, zowel nationaal als internationaal, in de prijzen. Naast de Jopenkerk hebben we sinds 2015 ook een tweede super moderne brouwerij in de Waarderpolder van Haarlem. Zo kunnen we aan de steeds groter wordende vraag voldoen. Met deze uitbreiding is Jopen helemaal klaar voor de toekomst.

Everyone has a craft side. (J)Open Up.

We geloven bij Jopen niet in een one-size-fits-all. We ademen variatie en geloven dat iedereen nieuwsgierigheid in zich heeft. Daarom dagen we de consument continue uit om moderne en verrassende smaken te ontdekken en iets nieuws te proberen. Wie je ook bent, ‘there is an exceptional Jopen craft beer out there with your name on it’. Je hoeft je er alleen maar een beetje voor open te stellen.

Wat je verder precies van ons kan verwachten? Voor het antwoord op die vraag quoten we graag David Bowie: ‘I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.’

Solliciteren

Gaat jouw bier-enthousiaste hart sneller kloppen van deze functie als Sous chefkok? Stuur je CV en motivatiebrief naar
o.v.v. Sous chefkok
Wie weet proosten we straks op jouw nieuwe functie!
Jopen B.V. | Postbus 5557 | 2000 GN Haarlem | 023 210 01 91
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Jopenbier.nl
Meer Sous chefkok vacatures