Inloggen - Registreer  

Verkoopmedewerker Cheese & More (16 tot 24 uur)

Henri Willig - Halfweg - 03-11-2021 Naar vacature  

Wil jij werken bij onze Cheese & More by Henri Willig in The Style Outlets Amsterdam? Lees dan snel verder! Het outletcentrum is gelegen in een van de snelst groeiende gebieden van Nederland; de Randstad en op het moderne SugarCity terrein in Halfweg.

De ongeveer 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving. Daarnaast biedt het centrum straks een aantrekkelijk aanbod van extra diensten in een gastvrije omgeving. Dit maakt Amsterdam The Style Outlets de ideale bestemming voor een dagje uit met de hele familie.

Bij Cheese & More laten we onze bezoekers van over de hele wereld kennis maken met onze heerlijke kazen en delicatesse producten. Bezoekers zijn ook erg nieuwsgierig naar de oorsprong van onze producten. Zorg jij ervoor dat zij onze winkel met een glimlach en een ervaring rijker weer verlaten? Als Verkoopmedewerker kun je in het weekend, op feestdagen en op doordeweekse momenten werken.

Wat ga je doen?

  • het proactief en verkoopgericht adviseren van klanten
  • het - d.m.v. Storytelling - presenteren van het assortiment en het laten proeven van kaas aan klanten
  • het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden en het verrichten van andere handelingen die een bijdrage leveren aan de uitstraling van de winkel
  • het bijvullen van de schappen in de winkel
  • het openen en afsluiten van de winkel
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Henri Willig