Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Floormanager - Keynes gebouw
Hey alleskunner! Pak jij de uitdaging aan bij onze nieuwe STACH winkel in het Keynes gebouw in Amsterdam Slotervaart? Een afwisselende job waar je uiteraard verantwoordelijk bent voor het creëren van de beste gastbeleving, maar dat is nog niet alles! Jij runt deze toko, dus ben ook financieel, commercieel en operationeel eindverantwoordelijk. Heb jij barista skills en wil je werken op een dynamische en nieuwe locatie in Amsterdam? Solliciteer!
Amsterdam
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Floormanager - Keynes gebouw
Solliciteer
klik hier: #werkplek
In Amsterdam zuidoost bevindt zich het keynes gebouw. In dit bedrijfsverzamelgebouw verzorgen wij de STACH winkel. Hier kunnen onze gasten terecht voor een heerlijk vers broodje of een goede latte. De STACH winkel is geopend tijdens kantoortijden (maandag tot vrijdag).
klik hier: #team
Jij bent het vaste gezicht van deze eenmanslocatie. Je kent alle gasten bij naam en zij kennen jou! Dat maakt het zo uniek. Het is dus echt jouw toko! Hier horen dus uiteraard ook administratieve werkzaamheden bij. In de toekomst verwachten we dat als er meer huurders zitten in het pand, we het team zullen uitbreiden.
klik hier: #wistjedat
Het Keynes gebouw goed bereikbaar is het met OV? Metrostation Bullewijk ligt namelijk op loopafstand!
klik hier: #bedrijfshoreca
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.
Jouw collega over werken als cateringbeheerder
"Na jaren op grote locaties gewerkt te hebben, heb ik nu ontdekt hoe leuk het is om op een kleine locatie te werken. Je hebt veel meer en sneller contact met de mensen. Eigenlijk ga je samen op ontdekking om te kijken wat iedereen lekker vindt. Het persoonlijke contact wordt ook erg gewaardeerd vanuit de gast. Dat maakt dit werk voor mij heel interessant."
Sylvia
Beheerder bij Brocacef Amersfoort
Jouw werkdag als cateringbeheerder
Als cateringbeheerder draai je zelfstandig je eigen lunchrestaurant. Je hebt een heel afwisselend takenpakket. Van de lunch voorbereiden tot het buffet klaarzetten, van de bestellingen doen tot de gasten helpen en de administratie verzorgen. Het is allemaal jouw verantwoordelijkheid. Je bent een liefhebber van koken. Elke dag maak jij een heerlijk vers soepje voor je gasten. En ook voor een verse salade, lekker broodje of gezonde smoothie draai jij je hand niet om. Je verrast je gasten steeds weer met nieuwe recepten en gerechten. In de ochtend sta je dus vooral in de keuken en maak je een uitnodigend lunchbuffet klaar.
Tijdens de lunch zorg je dat alle gasten tevreden zijn en maak je hier en daar een praatje. Je eindigt je werkdag vaak achter de computer om producten in te kopen, je uren te boeken of om de opdrachtgever van je locatie nog even te mailen. Jij vertrekt met een goed gevoel weer naar huis als je alle taken goed hebt afgerond.
Jouw ingrediënten
- Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en dus weet jij als geen ander hoe het is om de eindverantwoordelijkheid van een locatie te dragen.
- Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
- Culinair en creatief aangelegd ben je absoluut.
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid .
- Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat