Inloggen - Registreer  

Sportieve medewerker BSO 't - montris kinderopvang

Montris - Gooi - 02-01-2020 Naar vacature  

Kinderen en jongeren ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving de toekomst kunnen ontdekken; kinderopvang bij Montris is meer dan opvang alleen. We bieden de kinderen wat ze nodig hebben om veerkrachtige mensen van morgen te worden. Montris is een kinderopvangorganisatie met 11 locaties in 't Gooi, Almere en Amsterdam. Ons team bestaat uit zo'n 120 collega's. Wij houden van mensen die met hart en ziel geloven in ons werk, die hun vak serieus nemen en die zich willen blijven ontwikkelen.

Sportieve medewerker BSO 't Gooi/Buurtsportcoach (adventure/sport)

Ben jij die enthousiaste, sportieve en ondernemende BSO medewerker die van aanpakken houdt? Heb jij passie voor ontwikkeling en beweging? Word dan pedagogisch medewerker/buurtsportcoach bij Montris!

M
ontris kinderopvang 

met locaties in Amsterdam, Almere, Bussum, Huizen en Laren, zoekt:

Een sportieve medewerker BSO ’t Gooi, met een passie voor adventure en sport (0-uren contract)

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega.
 

Wat ga je doen?

Jij zorgt er als pedagogisch medewerker voor dat kinderen met plezier naar de opvang komen. Door jouw inlevingsvermogen, activiteitenaanbod, enthousiasme en aandacht voelen kinderen zich op hun gemak bij jou. Als pedagogisch medewerker speel je een grote en verantwoordelijke rol in de levensjaren van het kind, die verantwoordelijkheid erken jij en draag je uit in je werken. Tijdens je werk begeleid je activiteiten rond de verschillende thema’s waar we mee werken, dit in samenwerking met je collega’s! Daarnaast zul je je op projectmatige basis bezig houden met verschillende sportieve activiteiten, in samenwerking met de buurtsportcoaches in Huizen.

In je werk ga je telkens weer na wat jij vandaag kan betekenen om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op wat de toekomst van de kinderen vraagt. Daarnaast is er de mogelijkheid om interne trainingen te volgen, ben je een vraagbaak voor ouders en ben je bereid om te blijven groeien en te leren. Deze vacature betreft een oproep richting échte sporters; dus hou jij van freerunnen, mountainbiken, BMX’en, skateboarden, surfen klimmen etc en ben je bereid om kinderen mee te nemen in jouw talenten op het gebied van sport? En ben je daarnaast branche erkend (heb je de juiste opleiding om in de kinderopvang te werken)? Neem dan contact met ons op!

Wie ben jij?

Jij bent niet zomaar een pedagogisch medewerker; je bent een ondernemend type en steekt graag de handen uit de mouwen. Omdat je in samenwerking met de buurtsportcoaches projecten gaat opzetten, dien je te beschikken over ondernemend vermogen. Je vindt het een uitdaging om kinderen te helpen zich te ontwikkelen op hun eigen niveau en je weet prima hoe je aan moet sluiten bij hun interesses en ontwikkeling. Deze steekwoorden passen je: nieuwsgierig, sportief, leergierig, creatief, out of the box, en stressbestendig.

Wat bied jij

Je hebt een relevante MBO/HBO opleiding op pedagogisch gebied
Je hebt een passie voor adventure/sport
Je hebt het vermogen om warme relaties op te bouwen met kinderen en je verdiept je altijd in de behoeften en vragen van ouders
Je werkt graag in teamverband
Je beschikt over voldoende communicatie vaardigheden en je beheerst de Nederlandse taal 

Wij bieden

Net als dat wij ‘onze’ kinderen prikkelen om het beste uit zichzelf, elkaar en de toekomst te halen, doen we dat ook bij onze medewerkers. Daar staat ook iets tegenover:

Een organisatie in ontwikkeling, gericht op de toekomst en met kansen voor ondernemende medewerkers
Kansen om je talenten verder te benutten en te ontwikkelen
Verschillende interne trainingen en scholing
Uitzicht op een vast contract
Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Kinderopvang, schaal 6 (minimaal €2047 en maximaal €2793 bij 36 uur, naar ervaring).
8% vakantiegeld en een maandelijkse bijdrage voor je aanvullende zorgverzekering
29 vakantiedagen (op basis van 36 uur)
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Montris