Inloggen - Registreer  

Event- en banqueting medewerker

Yvey - Venlo - 07-02-2024 Naar vacature  

Standplaats: Covebo Stadion – De Koel- , Venlo
YveY is exclusief Hospitality partner van VVV-Venlo in Covebo Stadion -De Koel-.
In het Covebo Stadion -De Koel- in Venlo zijn wij op zoek naar een
event- en banqueting medewerker
om ons team te versterken. Als Hospitality partner zijn wij verantwoordelijk voor de publiekscatering tijdens wedstrijddagen als daarbuiten. In De Koel staat niet alleen het voetbal centraal maar het is ook een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Te denken valt aan vergaderen in een sportieve omgeving, personeelsfeesten, diverse activiteiten met een verrassende ‘touch’, inspirerende seminars, bijzondere bbq’s en vele andere (zakelijke) events. Variatie en originaliteit is datgene dat ons drijft!

Wij zijn op zoek naar versterking. Voldoe jij aan het juiste profiel en herken jij jezelf in onderstaande punten dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat houdt de functie in?

Als event- en banqueting medewerker richt jij op de voorbereiding en uitvoering van bijeenkomsten én wedstrijddagen. Dankzij jou is iedere ruimte helemaal in orde om gasten te ontvangen, staan alle buffetten keurig op de juiste plek en is het stadion startklaar om op een wedstrijddag 7000 bezoekers van eten en drinken te voorzien.

Je functie bestaat onder andere uit het voorbereiden van de diverse ruimtes voor de geplande partijen. Jij zet alles in de gewenste opstelling en zorgt ervoor dat alles klaar staat voor de start van een event. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van kleine partijen. Hierbij heb je een echte gastheer/gastvrouw functie en zorg je ernaar dat alles naar wens is voor onze gasten. Bij grotere partijen werk je als barhoofd en ondersteun je onze partymanager die op dat moment verantwoordelijk is. In deze functie ontvang je gasten met een glimlach en zorg je dat ze nooit iets tekort komen.

Wat verwachten wij van jou?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol heb je ervaring in de horeca en beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast is het belangrijk dat je oog voor detail hebt, zodat je weet waar jij onze gasten blij mee kunt maken en wat er aangevuld en voorbereid moet worden. Bovendien ben je bereidt om pro actief je handen uit de mouwen te steken en vind je het niet erg om lichte fysieke taken uit te voeren.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige horeca functie op een bijzondere werkplek;
  • Wij hebben een informele organisatiecultuur, waar wij met een collegiaal en ambitieus team hard werken om er een succes van te maken;
  • Deze functie is de perfecte opstap naar een eventuele doorgroeimogelijkheid naar de partymanager functie;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer (bij een reistijd van minimaal 10 km enkele reis met een maximum van 50 km enkele reis);
  • Een salaris in functieschaal 3 (€1995 bruto tot €2310,16 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband) van de Horeca CAO, indeling is afhankelijk van ervaring;
  • Een werkweek van 30 tot 38 uur, uren zijn bespreekbaar.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Yvey
Meer Event- en banqueting medewerker vacatures