Inloggen - Registreer  

Expeditie Medewerker

Vlaamsch Broodhuys - Vlaardingen - 25-03-2024 Naar vacature  

Vlaamsch Broodhuys |
38 uur |
Vlaardingen
Heb je verstand van import, export en logistiek? Ben jij opzoek naar een dynamische rol in de voedingsindustrie? Dan is deze vacature als
Expeditie Medewerker
iets voor jou.
Als Expeditie Medewerker ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je draagt bij voor de logistieke processen binnen onze bakkerij, waarbij je zorgt voor een efficiënte en zorgvuldige afhandeling van uitgaande goederen.

Wat ga je doen als expediteur?

  • Je pakt verschillende broodsoorten met liefde in.
  • Handmatig verpak je de producten in over-verpakking al dan niet via transportband
  • Per klant maak je de producten gereed voor transport
  • Je controleert het product op de kwaliteit, juiste etiket, etc.
  • Onderhouden van een georganiseerde en schone expositieruimte
  • Je werkt met een gezellig team in ploegendiensten (dag/nacht/avond)

Wat bied jij ons?

  • Je inzet is wat ons betreft net zo belangrijk als je ervaring
  • Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding
  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving vanuit ons hoofdkantoor in Vlaardingen;
  • Een platte organisatie waar je de vrijheid hebt voor het nemen en (doen) uitvoeren van initiatieven;
  • Veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de gebieden die jij nodig hebt. Groei door naar sales accountmanager!
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Salaris op basis van Bakkers CAO
  • Pensioenregeling;
  • 15% personeelskorting op alle Vlaamsch Broodhuys-producten;
  • Een leuk en divers team;
  • Elke vrijdag een heerlijk Vlaamsch Broodhuys lunch.

Wie zijn wij?

Iedereen, iedere dag laten genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood is de missie van het Vlaamsch Broodhuys. Wij bakken brood zoals topchefs koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers een voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs en later ook de Nederlandse huishoudens kennis maken met brood zoals brood bedoeld is. Dimitri Roels wist dat hij in die tijd een pioniersrol had. Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt, kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur.

De kernwaarden van het Vlaamsch Broodhuys zijn: gedreven, gastvrij, écht. Dit komt tot uiting in alles wat we beloven, communiceren en doen.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vlaamsch Broodhuys