Inloggen - Registreer  

PHP developer / back-ender

AllUnited - Noordwijk - 15-01-2020 Naar vacature  

Wij zoeken een enthousiaste leergierige (PHP) Back-end Developer om te bouwen aan vernieuwing.

AllUnited

AllUnited is de grootste onafhankelijke leverancier van verenigingsmanagement applicaties in Nederland. We bouwen een SAAS oplossing waarin we processen voor verenigingen vereenvoudigen. We zijn marktleider in tennis, atletiek en schaatsen met software waarin je leden administreert, je financiële administratie doet, je website beheert, mails stuurt, plant, organiseert, rapporteert en veel meer. Onze software is hard op weg om het pakket van Nederland en Europa gaan worden. Om de vernieuwing binnen onze applicatie te versnellen zoeken we een enthousiaste PHP Back-end developer.

Wie wij zoeken


Wij zoeken een enthousiaste pragmatische (PHP) Software Developer. Als PHP Back-end devloper ga je meedraaien in een klein hardwerkend ontwikkelteam dat momenteel werkt aan de Back -end transitie naar de nieuwe (Vue) frontend en de vernieuwing van de volledige applicatie. De ideale kandidaat heeft enkele jaren ervaring met PHP, werkt netjes en kan zelfstandig en in teamverband werken.

De sfeer bij AllUnited

Binnen AllUnited geloven we in zelfstandig werken vanuit gezamenlijk belang. Daarbij staan we altijd klaar als onze klanten of collega’s daarom vragen, en denken constructief mee. Onze visie is ambitieus en de teamspirit belangrijk. Gamen en Star Wars worden afgewisseld met vrijdag middag borrels en gekke truien dagen.

Kom jij ons team versterken?

AllUnited groeit hard. Denk jij binnen no time onze applicatie te kunnen uitbreiden, en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van AllUnited
Meer PHP developer back-ender vacatures