Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Vakantiewerk Schoonmaker

Vls - Rotterdam - 24-06-2019 Naar vacature  

VLS is op zoek naar leuke collega's!

VLS is met haar bijna 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler. Organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen bedienen wij op maat met zowel routinematige taken als met een totaalpakket aan facilitaire diensten.

Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers. Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten. Wil jij geld verdienen maar ook nog tijd overhouden om vakantie te vieren? Solliciteer dan vandaag nog als vakantiekracht bij VLS Schoonmaak!

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

VLS Schoonmaak zoekt enthousiaste vakantiekrachten voor de komende zomermaanden (juli, augustus, september) in de regio Rotterdam. Werktijden in overleg en een salaris conform de CAO schoonmaakbranche, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Uitdagende werkzaamheden kunnen bestaan uit:
  • Schoonhouden van openbare ruimten
  • Vloeronderhoud
  • Dieptereiniging van sanitair en/of keukens
  • Fabrieksschoonmaak
  • Verzorgen van bouwopleveringen
  • Gevelreiniging
Zijn er vragen dan kan je op maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 - 16.00 uur contact opnemen met de heer B. Veenema 06-14583665.

Wij betalen iedere medewerker (tot 19 jaar) in de maanden juli en augustus die voor de functie van vakantiekracht solliciteert 1 leeftijdsschaal hoger. Dus wil je de komende zomermaanden wat bijverdienen reageer dan snel!

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons

. Website:
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:

Vakantiewerk Schoonmaker, Vacature, VMBO MBO HBO, Schoonmaak / Reiniging, Zakelijke dienstverlening, Zuid-Holland, Zwijndrecht, Rotterdam, bijbaan, vakantiewerk, vakantiebaan, studentenbaan, zomerbaan

meer...Meer vacatures van Vls