Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Horeca medewerker - La Place Cuisine Designer Outlet
Hey foodie! Word jij blij van lekker eten en kan jij goed zelfstandig werken? Kom zowel parttime als fulltime aan den slag bij La Place Cuisine bij Designer Outlet Roermond! Op deze locatie werk jij wanneer het jóu uitkomt! Of je nou liever 12 uur per week werkt of een volle werkweek maakt, hier kan jij los! Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, we leiden je met alle liefde op!
Roermond
0 tot 38 uur
La Place
Solliciteer
Horeca medewerker - La Place Cuisine Designer Outlet
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Middenin de Fashion Outlet Roermond vind je La Place Cuisine. Dit compacte restaurant is elke dag open van 09.00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 21.00 uur. Vanuit het restaurant geniet je van het uitzicht op de Maas waar buffels en paarden vrolijk ronddartellen!
klik hier: #team
Je komt terecht in een jong, hecht team van ongeveer vijftig enthousiaste horecahelden. Ons doel is om de kwaliteit van het eten en de gastgerichtheid zo hoog mogelijk te houden. We weten wat hard werken is, maar ook zeker wat lol hebben is. Na werk is het voor ons zeker niet ongebruikelijk om nog even met elkaar de kroeg in te duiken!
klik hier: #wistjedat
Wij onze koffiedrab opvangen en hierin oesterzwammen kweken?
klik hier: #laplace
Werk je op een van onze La Place locaties, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. La Place staat voor natuurlijke, verse en huisgemaakte porducten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken.
Jouw collega over La Place
"Bij ons is het iedere dag feest. Naast het harde werken is er veel ruimte voor werkplezier en heerst er een sfeervolle en gezellige sfeer. Medewerkers werken er van verschillende leeftijden, culturen en geslachten, iedereen is welkom."
Jeanine
Horecamanager La Place Den Bosch Arena
Jouw werkdag
Na een ochtend in de studiebanken te hebben gezeten, kun je vanaf 11.30 uur nog een paar uur werken. Eerst even bijkletsen met je collega’s en dan ben je weer klaar om te knallen. Het ene moment ruim je de tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje, mix je een smoothie of serveer je een salade. Vervolgens draai je nog een supersnelle kassa. Tijdens de spitsuren van het restaurant presteer jij het om het buffet goed bijgevuld en uitnodigend te houden. De gasten zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt hebt een paar dikke complimenten gekregen. Top!
Je vindt het leuk om hier en daar een praatje te maken met een gast en je collega’s te helpen als jij het even wat rustiger hebt. Aan het eind van jouw werkdag ben je weer klaar en kun je nog even de kroeg induiken of gezellig eten met vrienden. O nee, toch niet… Vanavond moet je nog wat laatste dingen afmaken voor je studie….
Jouw ingrediënten
- Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
- Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
- Diverse gasten, flexibele werktijden en het uitje van de gasten compleet maken met een fijne horecabeleving; werken in de vrijetijdssector is helemaal jouw ding.
- Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat service en gastvrijheid betreft.
- Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat