Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Bijbaan docent Sport

Dit Is Wijs - Rotterdam - 27-07-2020 Naar vacature  

Bijbaan als sport en spel docent

Locatie:
Bekijk steden

Werk/denkniveau:
MBO

Contract:
Bijbaan
Contactpersoon
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Artlinda Emini
Vacature delen

Over de school

Vind jij het als sportdocent ook belangrijk dat leerlingen tussen hun lessen door voldoende beweging krijgen? Gaan sport en plezier volgens jou heel goed samen en kun jij dit goed overbrengen op kinderen? Heb jij je Sport en Bewegen diploma op zak of ben je met een opleiding lichamelijke opleiding bezig? Dan zij wij op zoek naar jou!

Verschillende basisscholen in Rotterdam zoeken sportdocenten om hun leerlingen actief te laten bewegen tijdens de tussenschoolse opvang. In teamverband zorg jij voor een gevarieerd aanbod met voldoende uitdaging voor alle leerlingen.

Het is jouw doel om de leerlingen met een voldaan gevoel weer terug naar hun klas te laten gaan na de lunchpauze, zodat zij weer vol frisse moed de lessen kunnen volgen bij hun leerkracht.

Wat ga jij doen

Als sportdocent motiveer jij je leerlingen om hun talenten in te zetten en stimuleer jij ze om op de juiste manier met elkaar samen te werken en te communiceren. En je helpt de sociale en culturele vaardigheden van je leerlingen te ontwikkelen.

Voor deze lessen gericht op talentontwikkeling, op verschillende scholen in Rotterdam, zijn wij op zoek een gemotiveerde docent die veel van deze competenties in zichzelf herken en dit bij de leerlingen omhoog kunnen halen. Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature!

Dit is wie jij bent

  • Je studeert MBO Sport en Bewegen of bent in bezit van dit diploma;
  • Je hebt ervaring binnen het onderwijs;
  • Je bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11:00 uur en 13:00 uur en eventueel na schooltijd beschikbaar voor werk;
  • Je hebt een sportieve en gemotiveerde instelling;
  • Je bent kindgericht en weet conflicten op te lossen;
  • Je vindt het fijn om samen te werken.

Dit is wat jij krijgt

Wij bieden jou de mogelijkheid om je studie te combineren met een sportieve baan in het onderwijs. Om te groeien bieden we jou persoonlijke coaching en trainingen aan. Hiermee krijg je de kans om je pedagogische- en didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur.
Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden.

meer...Meer vacatures van Dit Is Wijs