Inloggen - Registreer  

Zelfstandig Assistent Accountant (8 jaar ervaring)

Fellow Recruitment - Utrecht - 19-01-2020 Naar vacature  


Aantal keer bekeken:
11

Over deze baan

Als Zelfstandig Assistent Accountant werk je nauw samen met de financieel adviseur. Door een persoonlijke benadering zorg jij voor een adequate ondersteuning van jouw cliënten. Je hebt een passie voor cijfers en een enorme motivatie voor het accountancy vak!

De organisatie en afdeling

Dit kantoor heeft zich als onafhankelijke accountants- en adviesorganisatie gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren en het MKB. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met ongeveer 140 betrokken medewerkers werkt vanuit een mooi nieuw en modern pand.

Je komt te werken bij een dynamische en snelgroeiende organisatie, die collegialiteit en persoonlijk contact niet uit het oog verliest. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega’s belangrijk. Kwaliteit, deskundigheid, kennis en samenwerking zijn kenmerken die de organisatie beschrijven. De mensen zijn echt de basis en hier kun je elke dag waarde toevoegen voor jouw cliënten, werkzaam als (para)medische beroepsbeoefenaren en het MKB. Een doelgroep waar echt wat te adviseren valt! Je komt te werken bij een solide en platte organisatie in ontwikkeling, met een warme en familiaire cultuur. Een organisatie in beweging, waar je gestimuleerd wordt jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen als Zelfstandig Assistent Accountant?

 • Bijhouden dossiers van cliënten en de bijbehorende acties bewaken d.m.v. workflow
 • Jaarlijks opstellen en verzorgen van de meer complexe jaarrekeningen voor onze MKB-relaties en medische beroepsbeoefenaren
 • Aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting
 • Optimaliseren en digitaliseren van administratieve processen
 • Contact onderhouden met cliënten
 • Begeleiden en ondersteunen van administratief medewerkers, beginnend en gevorderd assistent accountants.
 • Ondersteuning van relatiebeheerders, accountants en vennoten in breedste zin van het woord

De Zelfstandig Assistent Accountant heeft:

Afgeronde HBO-studie Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar (SPD) en minimaal 8 jaar ervaring als Assistent Accountant. Je hebt een passie voor cijfers en een enorme motivatie voor het accountancy vak.

Competenties waarin jij je herkent:
 • Oplossingsgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht
 • Cliëntgericht
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Ondernemend en gedreven

Wat heeft dit intermediair jou te bieden?

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiende organisatie en een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief. Korte lijnen met collega’s zijn belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsfaciliteiten en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning. De werkweek is tussen de 32 en 39,5 uur.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Fellow Recruitment