Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Chefkok in ROTTERDAMROTTERDAMCatering & Horeca

Sodexo - Rotterdam - 28-07-2021 Naar vacature  

Chefkok in ROTTERDAM
Solliciteer
Bevestig je inschrijving voor je vacaturemelding
E-mail deze vacature
Ben jij werkzaam in de horeca als chef-kok en ben jij het werken in de avond en in de weekenden ook zat? Dan is dit de kans voor jou om je zowel zakelijk als op prive gebied verder te ontwikkelen.

Sodexo
Sodexo staat voor Quality of Life!
Dit betekent dat we elke dag een stap meer doen dan de verwachte services. Dit doen we om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Je komt naar je werk om iedere dag beter te worden en meer toegevoegde waarde te hebben. Dit doe je in een team dat samenwerkt en open met elkaar communiceert.

Doordat je positief bent en je doelen steeds bijstelt via onder meer continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren.

Hierdoor zal dat wat je morgen doet, ook beter zijn dan wat je vandaag doet. Dit komt doordat je elke dag opstaat met het besef waarom je naar je werk komt. Om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Is dit ook jouw eerste drijfveer en kun je hierin van toegevoegde waarde zijn voor ons? Dan ben jij geknipt voor Sodexo!
Wat ga je doen?
Voor het bedrijfsrestaurant van Unilever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste chef-kok die met enthousiasme en drive voor o.a. de vegan (plantaardig) keuken elke dag weer voor de gasten diverse maaltijden bereidt.

Alles wordt in huis bereid met verse en ambachtelijke producten. Wil jij aan het roer staan van deze dynamische operatie? Heb jij passie voor vers & biologisch en wil je werken met plantaardige producten en daarmee hoogwaardige gerechten maken?

Je houdt je o.a. bezig met:
  • Het uitdragen van het groene concept van het restaurant;
  • Contact met leveranciers en het op peil houden van de voorraad;
  • Het ontwikkelen van recepten en processen;
  • Zorg dragen voor structuur, netheid en hygiëne voor en achter de schermen volgens HACCP code;
  • Aansturen catering team.
Wat neem je mee?
Je hebt HBO werk- en denkniveau, beschikt over een afgeronde koksopleiding en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca en/of catering. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:

  • Enthousiast en Passie voor o.a. de vegetarische keuken;
  • Afgeronde koksopleiding / SVH-diploma;
  • Collegiale en motiverende instelling;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel / ondernemend en dragend;
  • Stressbestendig;
  • Creatief;
  • Pro actieve houding;
  • Ervaring met inslag- en personeelsbudgetten en kunt hier strak op sturen;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Commercieel inzicht.
Wat bieden wij?
  • Contract voor 40 uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag);
  • Werktijden van 07.00-15.30 uur;
  • Een goed salaris volgens de cao voor contractcatering (en ligt tussen € 2.754,03 en € 3.121,86 bruto per maand afhankelijk van ervaring);
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Diverse trainingen;
  • Goede doorgroeimogelijkheden.
Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor alle sollicitanten ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, fysieke bekwaamheid, religie of seksuele geaardheid.

meer...



Meer vacatures van Sodexo