Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Zelfstandig werkend kok

Hampshire Hotels - Overberg - 22-07-2021 Naar vacature  

Functieomschrijving

Voor bosrestaurant Overberg zijn wij opzoek naar een gastgerichte, zelfstandig werkend kok. Jij werkt samen met jouw keukenteam, vol passie en met gezonde energie aan de lunch, diner en de side gerechten van onze kaart. Jij ziet het als een uitdaging om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Als kok ben jij verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van de gerechten en ben jij strikt in de kwaliteitsbewaking, want jij gaat altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. Gewoon goed is voor jou niet goed genoeg. Jij hebt passie voor koken en vervult graag alle (extra) wensen van de gasten. Als kok denk je graag met de gast mee en is niets onmogelijk. Jij kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Jij blijft gefocust onder alle hectiek die soms in de keuken voorkomt. Jij krijgt energie van een vol restaurant en hebt zin om te knallen tijdens de spitsuurtjes. Samen met het team ga jij opzoek naar nieuwe ideeën, en laat jij je graag inspireren en houd je de kaart altijd up-to-date.

  • Bereiden van gerechten en zorgt dat het op tijd klaar staat voor opdienen;
  • Volgt vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie;
  • Werkt op een hygiënische wijze en houd de keuken netjes;
  • Helpt met schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur;
  • Beheren van de voorraad;
  • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden in samenspraak met collega’s;
  • Bewaken op houdbaarheid en hygiëne vanuit de HACCP;
  • Jij geeft jouw creatieve inbreng bij het samenstellen en verbeteren van ons menu. Jij bent continue opzoek naar nieuwe inspiratie;
  • Meedenken over de mogelijkheden voor (bedrijfs)feesten, bijeenkomsten, barbecues en buffetten;

Functie eisen

  • Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige ervaring;
  • Jij bent op korte termijn beschikbaar;
  • Jij kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer en vindt het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team;
  • Jij wilt alle verwachtingen overtreffen van onze gasten overtreffen en ziet extra’s wensen als een leuke uitdaging;
  • Jij hebt kennis van diëten en allergenen;
  • Jij hebt oog voor detail en bent strikt in kwaliteitsbewaking;
  • Jij bent niet gierig in het gebruik van voedingsmiddelen, maar wel (milieu- en bedrijfs) bewust. Jij houdt niet van voedingsverspilling;
  • Jij bent gedreven, stressbestendig en hebt passie voor de horecabranche, waarbij drukte en hectiek dagelijks voorkomt;
  • Jij bent iemand die van nature het voortouw neemt en een hands-on mentaliteit heeft;
  • Jij bent flexibel inzetbaar: diensten in de avonden, weekenden en feestdagen;

Licentie en/ of certificaat

  • Sociale hygiëne (aanbevolen)
  • HACCP (aanbevolen)

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende functie met eindverantwoordelijkheden;
  • Een energieke onderneming met een frisse visie;
  • Werkzaam met een jong en hecht team;
  • Salariëring volgens Horeca CAO
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het vakgebied;
  • Personeelskorting bij alle Hampshire hotels;
  • Iedere dag een smakelijke lunch/ diner vanuit eigen keuken;
meer...



Meer vacatures van Hampshire Hotels