Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Begeleider complexe zorg

Prisma - Biezenmortel - 18-11-2021 Naar vacature  

Woonvoorziening Mierennest 3-5
32
Primaire zorg
Deel
deze vacature

:
Je bent gedreven om cliënten met complex gedrag een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving (terug)krijgen. Je bent constant op zoek naar de vraag achter het gedrag en houdt van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ben jij iemand die stevig in zijn schoenen staat en beschikt over een dosis goede humor? Solliciteer dan bij complexe zorg!

Met wie ga je werken?

Mierennest 3-5 is eenlocatie op het mooie landpark Assisië. Er wonen volwassen cliënten met een beperking in een op maat gemaakt appartement, die door een enthousiast en ervaren team begeleid worden. Onze doelstelling is om cliënten met complex gedrag een zo normaal mogelijk leven te laten leiden waarbij je jezelf niet laat verblinden door 'problematisch' gedrag van een cliënt, maar je juist op zoek gaat naar de vraag erachter. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving behouden of terugkrijgen, waardoor zij samen met jou in staat zijn een fijne en zinvolle dag te ervaren.

Dit ben jij

Jij ziet de eigenheid van ieder mens en past daar je stijl van begeleiding op aan, met als doel rust en veiligheid te bieden voor de cliënten. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team van begeleider en behandelaars en hebt contact met het netwerk van de cliënt. Je doel is om te streven naar perspectief en te bekijken hoe een cliënt zichzelf kan zijn, talenten kan benutten en dromen kan verwezenlijken. Wat de cliënt nodig heeft is leidend. Voor de veiligheid van cliënten en collegas is het van belang om nauw samen te werken met je collega's.

De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je bevordert de zelfredzaamheid van cliënten door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen, empathisch en je durft je kwetsbaar op te stellen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega's feedback te geven.

Jouw arbeidsvoorwaarden

  • Uren zijn in overleg.
  • Een contract voor de duur van een jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de
. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.025,- en € 2.993,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie- en PBL-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden

Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een
waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdragen aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. Bij complexe zorg word je extra ondersteund door middel van weerbaarheidstrainingen en intervisie.

‘Mijn grootste drijfveer? Na 21 jaar is nog geen dag hetzelfde’

Dit verwachten wij van jou

Met passie en plezier vertaal jij
in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in je schoenen en kent je talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.
meer...Meer vacatures van Prisma