Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Bouwopruimer

Abiant - Groningen - 17-05-2022 Naar vacature  

Tussen € 12,- en € 15,-
Aantal uren per week
40 uur
Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
Ongeschoold

Over de functie

Weet jij van aanpakken en werk jij graag op de bouwplaats? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar bouwopruimers in Klazienaveen!

Wat moet de bouw zonder jou? Jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden zorgen voor een veilige en schone bouwomgeving. Als bouwopruimer houd jij ervan om afwisselend werk te hebben lekker in de buitenlucht op de bouw. Jouw collega’s ontzorgen met jouw opruimvaardigheden en goed samenwerken zodat iedereen veilig kan werken, spreekt jouw echt aan. Start dan bij ons als bouwopruimer in de omgeving van Emmen

Wij zoek op zoek naar flinke aanpakkers, binnen Abiant beter bekend als Abianters. Als bouwopruimer word je op oproepbasis ingezet voor verschillende klussen en verschillende werkzaamheden. De ene dag word je ingezet als bouwhulp of bouwopruimer en de andere dag als opperman of assistent timmerman. Kortom, Kortom afwisseling genoeg in jouw werkzaamheden. Soms word je 1 dag ingezet en een andere keer meerdere weken. Een echte Abianter is flexibel, steekt graag de handen uit de mouwen en houdt van afwisseling in zijn werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Betrouwbaar
  • Aanpakker
  • VCA-certificaat (of bereidheid deze te behalen)

Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers kan jij komen te werken, de flexibiliteit voor het werken bij verschillende opdrachtgevers past perfect bij jou. Jij geeft je beschikbaarheid aan, wij regelen het werk.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een veelzijdige baan, waarbij je wordt ingezet op verschillende projecten en bij diverse opdrachtgevers, Wij denken graag met je mee en vinden een passende werkplek voor je waar jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en dit zal volgens de cao bouw worden uitbetaald. Daarnaast bouw je pensioen op bij het BPF en geniet je van de vrije- en ATV dagen.

meer...Meer vacatures van Abiant