Inloggen - Registreer  

Werkstudent Legal (notariaat) Werkstudent Legal

Hvk Stevens - Amsterdam - 02-01-2020 Naar vacature  

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je direct een boost geeft aan je relevante werkervaring? Mooi! Dan zijn wij ook op zoek naar jou.
HVK Stevens Legal biedt zowel nationaal als internationaal corporate juridisch advies en notariële services aan diverse organisaties en particulieren, met een specieke focus op ondernemers en hun ondernemingen, vermogende particulieren en families, en maatschappelijke instellingen.

Wij adviseren nationale en internationale private equity fondsen en venture capitalists. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van vastgoedtransacties, fusies en overnames, management buy-ins/buy-outs, joint-ventures en corporate en financiële herstructurering. Ook adviseren wij over vermogensbescherming, bedrijfsopvolging en werknemersparticipatie plannen.

WIE ZIJN WIJ?

HVK Stevens is een full-service notarieel-juridisch en fiscaal advieskantoor waardoor wij snel kunnen schakelen in een geïntegreerde aanpak en onze cliënten volledige oplossingen bieden. Wij staan bij onze cliënten bekend om een intelligente en betrokken samenwerking. Onze mensen krijgen de mogelijkheid om de kansen die zij zien te benutten. Persoonlijke ontwikkeling is essentieel en op ons kantoor heerst een informele sfeer die het mogelijk maakt je grenzen te verkennen en verleggen. De werkweek sluiten we regelmatig af met een gezellige borrel.

FUNCTIE

De notariële afdeling bestaat uit kandidaat-notarissen, (senior) managers, juristen, paralegals en (personal) assistants. Samen bedienen zij cliënten die met juridische vraagstukken zitten, voornamelijk op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed recht, en in mindere mate maar op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht en algemeen verbintenissenrecht. Het werkgebied is dus nogal breed. In beginsel zal je hoofdzakelijk worden betrokken in de behandeling van ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Je zal zien dat dit rechtsgebied breed genoeg zal zijn.

PROFIEL

 • Bachelor of master student Notarieel Recht
 • Professioneel en tactvol in de omgang richting cliënten en externe relaties
 • Proactieve en resultaatgerichte houding
 • Je beschikt over voldoende mate van verantwoordelijkheid
 • Service- en oplossingsgerichte instelling
 • Je bent communicatief vaardig en kunt zowel zelfstandig als binnen een team werken
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

WAT WIJ BIEDEN:

 • Uitdagend werk door diversiteit in branche, omvang en nationale en internationale aard van onze cliënten
 • Een marktconform salaris
 • Doorgroeimogelijkheden voor een vaste baan
 • En vooral een leuk kantoor om voor te werken met vrijdagmiddagborrels, maandborrels en social events
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hvk Stevens
Meer Werkstudent Legal notariaat Werkstudent Legal vacatures