Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Event Manager Bedrijfsleider Horeca voor Landgoed
Event Manager | Bedrijfsleider Horeca voor Landgoed Klarenbeek - Klarenbeek, regio Apeldoorn-Zutphen-Arnhem
Zoek je een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan in de hospitality?
Wil jij het aanspreekpunt zijn voor gasten, het keukenteam en het team van de bediening? En vind je het heerlijk om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en tot in de puntjes is verzorgd?Dan is deze uitdagende functie als Event Manager | Bedrijfsleider Horeca op het prachtige Landgoed Klarenbeek de perfecte functie voor jou! We zoeken een fulltimer maar de functie kan ook door 2 personen worden ingevuld. We horen graag van jou hoeveel uur per week je wilt werken. We bieden je een contract aan voor dit vaste aantal uur. De werktijden zijn flexibel doordeweeks en in het weekend, en liggen tussen 09:00 en 02:00 uur. De werklocatie is Landgoed Klarenbeek in de directe omgeving van Apeldoorn-Zutphen-Arnhem.
In deze centrale rol word je onderdeel van het enthousiaste en vakkundige team van Fine Food Factory. Wij zijn de vaste cateraar op Landgoed Klarenbeek en verzorgen daarnaast ook de catering voor events op andere locaties. Heerlijk eten, gastvrijheid en alles tot in de puntjes geregeld, dat is waar wij als organisatie voor staan.
Je komt te werken op een inspirerende plek. Zodra je door de poorten het terrein oprijdt, betreed je een andere wereld. Een industrieel erfgoed, verborgen op de Veluwe. Waar ooit koper en hout werd bewerkt op de kracht van de waterval is het nu een ontmoetingsplaats van kunst en ambacht waar mensen hun bruiloft vieren en zakelijke events worden georganiseerd.
We bieden je een
afwisselende
,
zelfstandige
en
uitdagende
baan aan in een
collegiale
werksfeer.
Afwisselend is het zeker. Geen dag is hetzelfde. De ene dag verzorg je een bruiloft tot in de details en realiseer je samen met je team een onvergetelijke dag voor het bruidspaar en hun gasten. De andere dag is er een zakelijk event en serveer je heerlijke koffies en lunches aan onze gasten.
Met zelfstandig bedoelen wij dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het welslagen van het event. Je bent het aanspreekpunt voor de gasten, het keukenteam en het team van de bediening. Je weet wat er gedaan moet worden, pakt werkzaamheden zelfstandig op en stuurt je team (5-10 mensen) aan. Je bent oplettend en kritisch opdat de hoogste kwaliteit geleverd wordt aan de gasten.
En dan iets over de uitdaging. Landgoed Klarenbeek heeft meerdere ruimtes waarin verschillende onderdelen van het programma plaatsvinden. Het is van belang dat jij overzicht houdt zodat de dag in goede banen wordt geleid. Dit betekent dat er momenten zijn waarop veel werkzaamheden tegelijkertijd uitgevoerd moeten worden. Er zijn gelukkig ook wat rustiger momenten in het programma. We bieden optimale service en waar mogelijk realiseren we de wensen van onze gasten. Dit vereist dat je flexibel bent en oplossingen zoekt zodat gewenste aanpassingen worden gedaan. Je krijgt te maken met grote aantallen. Denk hierbij aan 100-150 gasten per evenement.
De collegiale werksfeer is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Meer hierover lees je bij 'over de werkgever Fine Food Factory'.
Wat ga je doen als Event Manager | Bedrijfsleider Horeca?
- Je bent het vaste gezicht op de werkvloer en het aanspreekpunt van de gasten, het keukenteam en het team van de bediening.
- Je stuurt het bedienende team (5-10 mensen) aan en werkt zelf mee.
- Je organiseert (mede) en coördineert zakelijke events en particuliere events, voornamelijk diners en bruiloften.
- Je stemt alles goed af met de verschillende betrokken partijen. Denk hierbij aan leveranciers, artiesten, ceremoniemeesters, het bruidspaar, de keuken etc. Je bent aanwezig bij de evaluatiemomenten na de events.
- Je maakt de locatie gereed voor ontvangst van gasten, samen met het team. Dit omvat o.a. de tafelopstelling, bar inrichting etc.
- Je zorgt dat alle onderdelen van het programma zoals ceremonie, receptie, borrel, diner en avondfeest op rolletjes lopen en tot in de puntjes zijn verzorgd.
- Je helpt mee met het opruimen van ruimtes en het klaarzetten voor het volgende evenement.
- Je zorgt ervoor dat de gasten niets te kort komen en een optimale beleving van de dag hebben.
- Je zorgt voor een goed op elkaar ingespeeld team en waarbij een gezellige onderlinge sfeer heerst.
Dit is wie wij zoeken
- Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur Horeca / Hotelmanagement.
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Je kan goed overweg met de standaardfunctionaliteiten van MS Word, Excel en Outlook.
- Je bent communicatief en sociaal sterk. Je bent immers het aanspreekpunt en gezicht van Fine Food Factory.
- Je werkt gestructureerd en kan dit ook overbrengen op je team.
- Je weet het overzicht te bewaren en rust te behouden, ook op drukke momenten. Je hebt een helikopterview en handelt adequaat.
- Je hebt leidinggevende vaardigheden. Je haalt het beste uit jouw team dat bestaat uit bedienend personeel. Je werkt mee met je team en stuurt aan.
- Je bent in staat om in ad hoc situaties snel te schakelen en oplossingen te bedenken. Dit vraagt flexibiliteit en een bepaalde mate van creativiteit.
- Kwaliteit en service bieden is jouw 1ste natuur. Het geeft je voldoening en werkplezier.
- Je woont op een redelijke afstand van Landgoed Klarenbeek.
Over de werkgever Fine Food Factory
Fine Food Factory is opgericht in 1999 door Bert Verheij. We organiseren zakelijke events (vergaderingen, borrels, afscheidsfeesten) en particuliere events (workshops, verjaardagen, jubileums, bruiloften, borrels, feesten, private dining). Dit kan zijn bij de klant aan huis maar ook bij één van de locaties waar wij mee samenwerken.Onze stijl is Frans-Internationaal. Alles is ambachtelijk bereid, van de amuses tot de zoetigheden. Fabrieksproducten komen onze keuken niet in. We volgen de seizoenen; groenten, vruchten en kruiden komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Wilde paddenstoelen, kruiden en eetbare bloemen worden gevonden in het Achterhoeks landschap. We maken zoveel mogelijk gebruik van streekproducten die direct van de producent worden betrokken. Vis komt uitsluitend uit de Noordzee, wild is altijd van Nederlandse bodem, vlees komt van een boer die zijn dieren bijna jaarrond in de wei heeft staan.
Wij, Bert Verheij, Micha Jonker en Andrée Bartels, zijn de eigenaren van Fine Food Factory. We zijn gedreven om het verschil te maken. Catering is niet alleen goed eten. Alle aspecten; bediening, logistiek, het te volgen concept, het staat allemaal in het teken van onderscheidende kwaliteit. We werken met een team bestaande uit flexwerkers en vaste medewerkers.
Dit vinden wij belangrijk en kenmerkt onze bedrijfscultuur
- We zijn loyaal naar elkaar, kunnen op elkaar rekenen en zijn altijd bereid elkaar te helpen.
- We zijn harde werkers maar werken wel met heel veel gezelligheid en plezier.
- We streven naar de levering van perfectie en kwaliteit (hoge kwaliteitsnormen), zowel culinair als in onze service.
- We zijn klantgericht: We streven er altijd naar om alle wensen van de klant te vervullen om de meest uitmuntende beleving te geven.
divers team van nieuwe medewerkers
meer...
Meer vacatures van WinWin