Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Souschef fulltime

De Budde - Nijverdal - 20-07-2022 Naar vacature  

Per april 2023 zijn wij opzoek naar een nieuwe collega bij De Budde.
 

Waarom als souschef werken bij De Budde?

De Budde is een jong, veelzijdig bedrijf dat elk jaar groeit. Je komt in het mooiste, oudste pand te werken van Nijverdal aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Mede door ons fantastische team kunnen we elk jaar investeren in nieuwe dingen. Zo zijn wij bezig met het ontwerpen van een compleet nieuwe keuken. Alle investeringen die wij gerealiseerd hebben afgelopen jaren (twee jaar geleden restaurant verbouwd met compleet nieuw interieur, dit jaar het buiten terras compleet vernieuwd) hebben wij samen met ons team gedaan. Wij betrekken onze collega’s hier bewust in mee zodat we samen in een goede werkomgeving kunnen werken.

Wat houdt deze functie in en waar zijn wij naar opzoek?

Wij zoeken iemand die met veel plezier en enthousiasme samen met ons het keukenteam kan leiden. De nieuwe souschef is een
creatieve kok
die
gestructureerd
kan werken,
een helicopterview
heeft en die leiding kan geven op de werkvloer als de chef-kok afwezig is.

Souschef kan / is / heeft:
  • nieuwe gerechten bedenken samen met het keukenteam
  • opstellen van bestellijsten voor de eigen partie c.q. totale keuken (bij afwezigheid van de chef-kok);
  • gericht op de gast en op de commerciële
doelstellingen van het bedrijf.
  • kostenbewust, effectief en efficiënt werken.
  • voorstellen doen aan de vakinhoudelijk leidinggevende (chef-kok, ondernemer/eigenaar) vanuit dagelijkse praktijk en/of signalen uit de markt zowel op het gebied van producten/gerechten als werkprocessen;
  • kennis van wettelijke richtlijnen op gebied van o.a. HACCP, milieu, veiligheid, hygiëne etc.
  • een

vierdaagse

werkweek á 38 uur
  • één dag in het weekend vrij
  • één dag vrij tijdens de feestdagen (tijdens feestdagen dat je werkt ontvang je feestdagentoeslag)
  • nieuwe concepten /thema’s bedenken samen met chef-kok
  • receptinstructies uitwerken voor medewerkers.
  • Meewerken samen met managementteam voor een compleet nieuwe keuken (verbouwing staat op de planning in februari 2023)
  • In bezit zijn van BHV én sociale hygiëne diploma’s zijn geen harde eisen maar wel een pre voor in de toekomst
  • Cursussen / studies worden door ons gefinancierd
meer...



Meer vacatures van De Budde