Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Catering medewerker - Rabobank

Vermaat - Alkmaar - 17-06-2021 Naar vacature  

Hey sunshine! Krijg jij energie van het coachen van collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt en maak jij de lekkerste salades, broodjes en smoothies? Kom werken bij Rabobank Alkmaar! In deze tijdelijke rol van 7 maanden kun jij los! Bevalt het werken bij Vermaat na 7 maanden? Dan kan je na deze periode op een andere locatie aan de slag.

Alkmaar
24 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Catering medewerker - Rabobank Alkmaar
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Op het hoofdkantoor van Alkmaar e.o. ontvangen wij dagelijks 250 gasten in ons bedrijfsrestaurant. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 13.00 uur. Naast dat we onze gasten verwennen met heerlijke lunch, verzorgen we hier ook de banqueting. Denk hierbij aan vergaderingen en borrels.

klik hier: #team
Onze horecamanager Martin is er één uit duizenden. Met een hart van goud begeleidt hij op deze locatie de talenten van de The Colour Kitchen. Goed contact met onze gasten vinden we enorm belangrijk. Met een team van acht enthousiaste collega’s maken we er iedere dag een feestje van!

klik hier: #wistjedat
Wist je dat The Colour Kitchen ook de catering verzorgt van de evenementen die we voor onze klanten organiseren?
klik hier: #thecolourkitchen
Werk je bij een locatie van The Colour Kitchen, dan werk je bij een sociale onderneming. Ons doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. En jij benut hiermee kansen voor je eigen ontwikkeling en de organisatie. Naast het maatschappelijke aspect, is het natuurlijk ook een plus dat je in de bedrijfshoreca werkt tijdens kantoortijden.

Jouw collega over werken in de bedrijfshoreca
"Ik ben geen stilzitter. Het werken in de bedrijfshoreca is daarom ideaal voor mij. Het is afwisselend en ik ontmoet veel mensen. Ik werk nu al een aantal jaar op deze locatie, ik kan zeggen dat het steeds leuker wordt, je leert gasten beter kennen en kunt inspelen op hun persoonlijke voorkeuren. Het gaat mij erom dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft."

Anita
Cateringmedewerker bij Coolvast
Jouw werkdag als cateringmedewerker
‘Goedemorgen!’
Met een fris humeur begin je jouw werkdag. Even bijkletsen met collega’s en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Je maakt het restaurant 100% klaar voor een van de belangrijkste momenten van de dag: de lunch. Je helpt bij het voorbereiden van alle smoothies, salades, zoete snacks en sandwiches.

Dan is het lunchtijd! Je ziet zakenmannen die uitgebreid willen lunchen, een groepje stagiaires die snel een broodje willen happen en allerlei andere collega’s die gewoon gezellig willen lunchen. Jij ontvangt de gasten met jouw open, enthousiaste en geïnteresseerde persoonlijkheid. En nog leuker, de gasten kennen jou inmiddels ook. Tussendoor help je nog even met kassa draaien. Of met het bereiden van een cappuccino met een fraai hartje.

Na de lunch is het opruimen, voorbereiden voor morgen en nog wat (vergaderende) mensen blij maken met een bakje koffie, tussendoortje of borrel. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Held! De gasten zijn blij, jij dus ook!

Jouw ingrediënten
  • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
  • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
  • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat service en gastvrijheid betreft.
  • Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Jouw pakket
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

meer...



Meer vacatures van Vermaat