Inloggen - Registreer  

Planner agrarisch loonwerk

Abiant - Roodeschool - 09-05-2020 Naar vacature  

Tussen € 14,- en € 18,-
Aantal uren per week
38 uur
Standplaats
Roodeschool
Opleidingsniveau
Mbo
Mavo
Havo

Over de functie

Analytisch vermogen, snel kunnen schakelen en kennis van het loonwerk. Kun jij je hierin vinden? Dan ben jij wellicht de planner agrarisch loonwerk de wij zoeken!

In de rol van planner zal je vanuit het kantoor gaan werken. Wanneer klanten bellen met een verzoek tot werkzaamheden is het jouw taak om de juiste machines met de juiste chauffeur bij deze klanten in te plannen. Door je ervaring met loonwerk heb je inzicht in het type machine dat voor verschillende klussen gevraagd wordt. Ook weet je met jouw analytisch vermogen het overzicht te houden in de wirwar van informatie. Door jouw toedoen staat er altijd een strakke planning en worden de chauffeurs en machines optimaal ingezet.

Functie-eisen

  • ervaring als planner en/ of in het loonwerk
  • hbo of mbo 4 opleiding richting agrarisch
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

In het noordelijkste deel van Groningen, vind je dit loonbedrijf met een bijna 100 jaar lange historie in het loonwerk. Veldwerkzaamheden bij zowel veehouders als akkerbouwers in de regio, dat is waar zij zich op richten. Kwaliteit is hierbij een zeer belangrijk uitgangspunt. Dit houdt in; afleveren waar de klant om vraagt, wanneer de klant hierom vraagt. Hard werken met professioneel materieel, in een hecht team van vakkundige en bevlogen collega’s. Dat is waar dit loonbedrijf voor staat!

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Daar tegenover staat dat je samenwerkt in een hecht team van collega’s. Ook het loon tussen de €16,- en €20,- bruto per uur mag er zijn. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Abiant
Meer Planner agrarisch loonwerk vacatures