Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medewerker keuken Fulltime en parttime

Hotel Van der Valk Oostzaan - Amsterdam - 12-09-2022 Naar vacature  

VMBO - MBO - HBO - WO
Van carpaccio en schnitzel tot tonijn tataki en tournedos… Bij van der Valk Oostzaan-Amsterdam bereid je zowel de oude vertrouwde gerechten als nieuwe luxe gerechten. Wekelijks komen grote aantallen gasten genieten in het à la carte restaurant, de bar en bij de buffetten. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team!

Waar ga je werken?

Van der Valk Hotel Oostzaan zoekt

per direct

enthousiaste smaakmakers voor in ons gezellig keuken team! Wil jij werken in een modern hotel met 143 kamers, groot restaurant, sfeervolle bar en mooie Banqueting zalen? Wil jij de zorg dragen dat onze gasten kunnen genieten van smaakvolle gerechten, zoals coquilles en Zuid Amerikaans rundvlees, welke met liefde zijn bereid? Dan heten wij je graag welkom in dé horecafamilie van Nederland! Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Ons a la carte restaurant biedt plek voor 275 gasten. Daarnaast hebben wij in ons buffetrestaurant 280 couverts beschikbaar. Wij serveren een ontbijtbuffet, a la carte lunch, lunchbuffet, live cooking buffet, brunchbuffet en een a la carte diner. Onze keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en snufjes.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Keuken zorg je voor een perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. Dit doe je door:
+ Mee te denken bij het ontwikkelen van (nieuwe) gerechten;
+ Je verantwoordelijk te voelen voor de gerechten die meegegeven worden vanaf jouw partie;
+ Helpen in de voorbereiding van allerlei gerechten;
+ Klaarzetten van de mise en place;
+ Een work hard – play hard mentaliteit;
+ De reinheid van jouw werkplek dagelijks te garanderen aan de hand van de HACCP regels.

Wie ben jij?

+ Je hebt een neus voor het bedenken van nieuwe gerechten, je bent een echte smaakmaker dus!
+ Je hebt oog voor detail;
+ Je kan de rust bewaren tijdens drukke piekmomenten;
+ 1-2 jaar ervaring binnen de keuken is gewenst maar
niet vereist.
We leren je graag alles!
+ Je wilt in een moderne, grote keuken werken en bent een echte aanpakker!

What’s in it for you?


Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden:
+ Standaard een weekenddag vrij indien je dit wenst;
+ Fulltime contract voor 40 uur per week (minder uren per week zeker bespreekbaar);
+ (H)eerlijk salaris

boven

de Horeca CAO en jouw ervaring;
+ 25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
+ Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
+ Vast (dagen) rooster behoort tot de mogelijkheid, maar flexibel ook mogelijk;
+ Afwisseling door de diversiteit in aanbod voor onze gasten;
+ Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels door heel Nederland;
+ Cursussen en workshops;
+ Korting op je sportabonnement;
+ Gratis sporten in onze gym;
+ Korting op je zorgverzekering;
+ Werken voor je eigen fooi;
+ Jaarlijks een vet personeelsfeest en leuke teamuitjes.

Waar wacht je op?

Enthousiast geworden? Mooi! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie
of door jouw CV + motivatie te mailen naar Myrthe Herzberg via personeelszaken@oostzaan.valk.nl. Zij staat ook voor je klaar indien je vragen hebt. Dus, waar wacht je nog op?

Come join the family!
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
meer...



Meer vacatures van Hotel Van der Valk Oostzaan - Amsterdam