Inloggen - Registreer  

CFO to be Interim Professionals

Hero - Wognum - 08-05-2019 Naar vacature  

Je eerste meters gemaakt als Accountant/Controller of een hele stevige basis neergezet in Finance en nu ready to rumble op een next level? Wij bieden jou dé kans om verder te komen als CFO to-be!. Wij zoeken een nieuwe collega die a.d.h.v. een strakke onboarding, intensieve begeleiding, trainingen, KPI’s en uitvoerige coaching een geoliede administratieve machine gaat neerzetten en meehelpt Hero naar een hoger niveau te tillen!

Op 3 juni gaat ons volgende Hero onboarding traject van 2 weken van start. Wil jij – samen met andere talenten – deel gaan uitmaken van onze ambitieuze organisatie?

Je wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van het complete administratieproces en het aansturen van de bijbehorende afdeling bestaande uit 5 personen. Je rol kan omschreven worden als Meewerkend Voorman en uitvoerder op de financiële administratie. Daarnaast verzorg je de daily stand ups, de weekevaluaties en de presentatie van realtime informatie op onze dashboards.

Wij verwachten van onze CFO to be grote verbeterslagen in de efficiency van de afdeling. Concreet gezegd; binnen je eerste 100 dagen presenteer je je plan van aanpak met je verbeterpunten en de manier waarop je dit gaat bereiken aan onze CEO.

Wie ben jij?

Je hebt als HBO+ geschoolde kandidaat ruime financiële kennis en enige ervaring op het gebied van management. Voorafgaand aan deze werkervaring heb je bijvoorbeeld een Accountancy opleiding gevolgd. Ben je bekend met AFAS en/of Salesforce? Dan is dat een grote pre. Je bent verder zeer ambitieus en ziet kansen om Hero van MKB naar groot MKB te laten groeien en jezelf daarbij te ontwikkelen. Daarnaast ben je een stevige gesprekspartner én een ondernemende motivator.

Heb jij de wil en eagerness om een Hero te worden? Dan biedt Hero je de kans om je carrière een enorme boost te geven.

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, dát is waar je op kunt rekenen. Je salaris start tussen de € 3.500,- en € 4.500,- en zal net als jijzelf en Hero flink meegroeien. Dat vullen we verder aan met onder andere een goede pensioenregeling, sportabonnement en een telefoon en internet vergoeding. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Onze cultuur? Work hard & play hard en doen wat je belooft! We geloven sterk in netwerken, in samenwerken en in familiegevoel. En we houden van kroketten, de plaatselijke kroeg, een potje tafelvoetbal en/of diners in goede restaurants …

Start: 3-6-2019
Inzet: 40 uur per week
Standplaats: Wognum

Is dit ‘WORKING FOR YOU?’

Stuur dan een mail naar Jeroen de Vries, via 
 of een WhatsApp-bericht naar: (06) 28199685. We kijken uit naar je reactie.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Hero
Meer CFO to be vacatures