Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Roostermaker

Carmel - Hengelo - 16-01-2018

Wil je werken in het voortgezet onderwijs? Hier vind je alle vacatures van onze scholen. Bij Stichting Carmelcollege zijn 13 scholen aangesloten met ruim 50 locaties verspreid door heel Nederland.

Ben je docent met een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid en op zoek naar een baan met betekenis? Of wil je een baan als leidinggevende of een directiefunctie? Bekijk dan onze onderwijs

. Ook voor onderwijsondersteunend personeel hebben we regelmatig uitdagende banen.
Vacature roostermaker
Scholengroep Carmel Hengelo - Lyceum De Grundel

Referentienummer:

2777

Ingangsdatum:

22-01-2018

Contracttype:

Tijdelijk met uitzicht op vast

Omvang:

0,6 fte

Dienstverband:

Parttime

Salaris:

Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.201 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8).

Extra's:

Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Ben jij de flexibele, ervaren en communicatieve roostermaker die ons helpt om een jaarrooster te maken dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school? En wil je graag aan de slag voor het roosterteam van Scholengroep Carmel Hengelo met als aandachtsgebied Lyceum De Grundel? Ben je per direct of zo spoedig mogelijk beschikbaar? Reageer dan direct!

Jouw werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het maken van het jaarrooster. Het roosterprogramma dat wij gebruiken is Zermelo. Daarnaast verzamel je informatie over onderwijsprogramma's, aantallen klassen en groepen, inzetbaarheid van docenten en beschikbare onderwijsruimten. Je verwerkt wijzigingen, doet roostervoorstellen aan de teamleiders, stelt jaarroosters en dagroosters op en lokaalroosters voor de toetsweken. Je voert de roostergegevens in, plaatst ze op Intranet en houdt wijzigingen bij voor leerlingen en docenten.

Daarnaast signaleer je knelpunten in de roostering en denk je mee in het oplossen ervan. Ook lever je roosterrapportages op en voer je applicatiebeheer. Je adviseert de schoolleiding over de planning van het onderwijs op basis van de onderwijsconcepten en de onderwijsontwikkeling. Organisatorische problemen los je actief en signalerend op. Je werkt samen met andere roostermakers. Het is je doel je te ontwikkelen tot een deskundige, allround roostermaker.

Jouw profiel

Je beschikt over een mbo 4-/hbo-opleidingsniveau. Je hebt ruime ervaring als roostermaker in het onderwijs. Daarnaast ben je bereid scholing te volgen om je kennis op peil te houden. Je bent vaardig met geautomatiseerde roosterprogramma’s (bij voorkeur Zermelo) en complexe roosters. Kennis en ervaring met het programma SomToday is gewenst. Ook ben je op de hoogte van ontwikkelingen in het (voortgezet) onderwijs en vind je het interessant om je hiermee bezig te houden.

De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing:
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent communicatief sterk en je durft grenzen te stellen.
  • Je werkt nauwkeurig (ook onder druk).
  • Je kunt goed omgaan met gevoelige kwesties, weerstand en tegengestelde belangen.
  • Je bent open en toegankelijk en je kunt relativeren.
  • Je bent analytisch en oplossingsgericht.
  • Je bent initiatiefvol en hebt een actieve houding naar collega’s.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo is ontstaan uit de samenwerking tussen twee scholengemeenschappen (Sg. De Grundel en Sg. Twickel), die beiden onderwijs aanbieden voor vmbo, havo en vwo. Je werkt op locatie Lyceum de Grundel. Deze locatie is gehuisvest in een fraai schoolgebouw nabij het centrum van Hengelo.

Op Lyceum de Grundel verzorgen 120 medewerkers havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs voor 1.170 leerlingen. Lyceum De Grundel is een lerende organisatie met een hoogwaardig kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij leerlingen. Er is veel ruimte voor de eigen inbreng van medewerkers.

In de missie en de visie van de school heeft het Lyceum De Grundel de formatieve manier van werken omarmd. Van onze nieuwe collega verwachten we een actieve rol in de verdere implementatie van formatief werken in het vak en in de school.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,6 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Ingangsdatum: per direct. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.201 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Lyceum De Grundel maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Vincent Spikker, directeur bedrijfsvoering, 06 - 827 856 20 of
. Let op: sollicitaties die binnenkomen via dit e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je via de button ‘solliciteren’.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
meer...Meer vacatures van Carmel