Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Horeca manager - Brasserie Veluwezoom

Vermaat - Rheden - 17-06-2021 Naar vacature  

Hey kartrekker! Voel jij je helemaal in je element in een boerderijomgeving? Kom werken bij Brasserie Veluwezoom! In jouw rol als horeca manager ben jij operationeel, financieel en commercieel verantwoordelijk voor ‘jouw’ toko. Word onze smaakmaker!

Rheden
38 uur
Vrijetijdslocaties
Solliciteer
Horeca manager - Brasserie Veluwezoom
Solliciteer
klik hier: #werkplek
In het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten vind je Brasserie Veluwezoom. De Brasserie in dit fraaie boerderijcomplex vormt het perfecte begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park Veluwezoom. Of een moment van uitrusten en genieten van heerlijk samen eten en drinken. Wij zijn open van maandag tot zondag van 10:00 tot 17:00 uur (winter tot 16:00 uur).

klik hier: #team
Hoe we onszelf omschrijven? Gezellig, collegiaal en houden van hard werken. We vinden het heerlijk om fietsende gezinnen en enthousiaste wandelaars die genieten van de natuur te bedienen. Het zijn vaak vrolijke gasten met een lach op het gezicht, daar worden wij ook weer vrolijk van!

klik hier: #wistjedat
Wist je dat Nationaal Park Veluwezoom een natuurgebied is van 5.000 hectare en dat dit in 1930 het eerste Nationaal Natuurpark in Nederland werd?
klik hier: #vrijetijdslocatie
Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Samen met je collega’s werk je hard om het uitje van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving. En met zoveel horecalocaties zijn er zoveel mogelijkheden. Je kunt makkelijk van locatie switchen als jij daar klaar voor bent.

Jouw collega over werken als horeca manager
"Als horeca manager ben je de dirigent van het orkest. Je moet alles overzien. Zo moet je koks en bedieningsbrigade stimuleren en je verantwoording als gastheer/vrouw nemen. Gasten zien nou eenmaal graag een gezicht bij een bedrijf. Daarnaast houd je altijd de gestelde doelen voor ogen en acteer je als een echte ondernemer. Ook in minder goede tijden."

Loek
Directeur horeca musea Amsterdam
Jouw functie als horeca manager
Maak van je locatie jouw toko! Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid. En hier komt veel bij kijken. Zo heb je operationele, financiële, commerciële én personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende skills en ondernemersmentaliteit zowel mee te draaien in de operatie als dat je jouw team aanstuurt. Jij bent in staat het gastheerschap over te dragen naar jouw team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de dagelijkse operatie goed draait en zich iedere dag verder ontwikkelt, met jou aan het stuur natuurlijk.

Het allerleukste aan deze baan vind jij dat de functie super breed is. Zo zorg je namelijk ook voor de juiste inkoop, roostering, administratie en sollicitaties. Ze zeggen weleens dat de schaap met vijf poten niet bestaat, maar in dit geval ben jij dat toch echt wel. Jij weet van ontvangst tot vertrek het gastheerschap naar een tien te tillen!

Jouw ingrediënten
  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding.
  • Je hebt een aantal jaar leidinggevende ervaring in de horeca.
  • Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
  • Je bent een ondernemer in hart en nieren, jouw eigen zaak past helemaal bij jouw ambitie.
  • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
  • Vrienden en familie vinden jou op en top gastvrij.
Jouw pakket
Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

meer...



Meer vacatures van Vermaat