Inloggen - Registreer  

Persoonlijk begeleider

Swz - Eindhoven - 14-10-2019 Naar vacature  

Ontplooi je mogelijkheden!
Eindhoven
Vast
WV Tonnaerstraat
Niveau 4
Contract
22-11-2019

Werken in de gehandicaptenzorg is voor SWZ niet het beste er van maken, maar het beste eruit halen. Beschik jij ook over deze instelling? Dan hebben we volop mogelijkheden en kansen voor jou!

Dit is Tonnaerstraat

Als begeleider op Tonnaerstraat wonen cliënten met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) en cliënten met een lichamelijke beperking. Onze cliënten wonen zelfstandig in een volwaardig appartement met elk hun eigen (zorg)vraag. De uitdaging in het werken op woonvorm Tonnaerstraat zit in een band opbouwen met onze cliënten en daarbij actief werken aan zijn/ haar sociale netwerk, vrijetijdsbesteding of invulling geven aan werkmogelijkheden. De cliënten maken overdag vaak gebruik van het activiteitencentrum van SWZ (AC Eindhoven), dat is gevestigd op de begane grond van woonvorm Palladiostraat. Enkele cliënten doen ook vrijwilligerswerk binnen andere organisaties of hebben regulier werk.

Het werk als Persoonlijk Begeleider

Als Persoonlijk Begeleider maak je onmisbaar onderdeel uit van een team van collega’s, dat zorgvuldig is samengesteld rondom de cliënten. De toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen jou en de cliënt; van mens tot mens, met hart en hoofd. De cliënten hebben een NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), wat vraagt om (ADL) verzorging, begeleiding, consequente dagelijkse programma’s, structuur en aandacht. In deze functie stel je het Persoonlijk Plan van de cliënt op en weet jij als geen ander wat de doelen en wensen zijn van de cliënt. Samen met je team onderhoud je het contact met de familie en/ of naasten van de cliënten, maar ook met andere betrokkenen, zoals therapeuten of andere behandelaars zowel intern als extern. Jij beschikt hierin over een coördinerende rol. Als Persoonlijk Begeleider help je de cliënten ook bij het uitbreiden en onderhouden van hun persoonlijke sociale netwerk en begeleid je hen in de ADL zorg. Alle werkzaamheden die jij uitvoert zijn gericht op het goed functioneren van de cliënt, zorgen dat de cliënt zich prettig voelt en zich hierdoor beter kan ontplooien.

Onze teams zijn zelforganiserend ingericht, met daarbinnen verschillende teamrollen. Hierbij staan jouw persoonlijke wensen qua verantwoordelijkheden voorop, en we bieden volop mogelijkheden om de invulling jouw werk als Persoonlijk Begeleider verder te ontwikkelen. Want elke SWZ medewerker is en blijft een kei in z’n vak. En daar zijn we trots op!

De kennis en vaardigheden van een Persoonlijk Begeleider

✓ Een opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 (MZ/SPW GHZ/VP);
✓ Ervaring en affiniteit met de cliënten met NAH doelgroep;
✓ Een scherp observatievermogen;
✓ Ervaring met het opstellen van een Persoonlijk Plan is een pré;
✓ Sociale- en communicatieve vaardigheden zijn essentieel;
✓ Ervaring en affiniteit met lichamelijke verzorging (ADL) en hulpmiddelen;
✓ Een aanleg voor gestructureerd werken en interesse in het opzetten en verbeteren van gestructureerde werkwijzen van het team.

SWZ biedt jou:

✓ Een direct vast dienstverband voor 24 uur per weekr;
✓ Combinatiemogelijkheden tussen wonen, dagbesteding, flexwerk en vaste teams (max 32 uur);
✓ Regie over je eigen rooster in overleg met je team;
✓ Salaris in FWG 40 (tussen € 1.898 en € 2.807 per maand o.b.v. 36 uur) excl. onregelmatigheidstoeslagen;
✓Alle ruimte om samen te bekijken welk team/locatie het beste bij je past;
✓ Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Gehandicaptenzorg;
✓ Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering;
✓ Fiscale regeling voor aanschaf van fietsen, fitnessabonnement, tablet, etc. (tot wel 40% korting);
✓ Zeer goede pensioenregeling PFZW;
✓ Actieve personeelsvereniging;
✓ Korting op diverse verzekeringen.

Pak je kansen en ontplooi je passie!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Swz
Meer Persoonlijk begeleider vacatures