Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

16 HR Business PartnerRSM

Nvp-hrnetwerk - Haarlem - 17-07-2019 Naar vacature  

Functieomschrijving

RSM heeft voor haar locatie in Haarlem een vacature voor een

HR Business Partner

Wat ga je doen als HR Business Partner?

Als HR Business Partner (0,8 fte) lever je een bijdrage aan de verdere groei van RSM door te zorgen voor een verdere professionalisering van HRM binnen onze organisatie. Je bent sparring partner voor het management, en zorgt samen met het management voor een uitdagende en inspirerende werk omgeving voor onze medewerkers. Het vertalen van onze business strategie naar HR acties is voor jou gesneden koek. Je zorgt voor praktische oplossingen in lastige situaties. Je bent resultaatgericht en vindt het leuk om samen met je interne klant HR vraagstukken op te pakken. Door je ervaring (8-10 jaar) in de zakelijke dienstverlening (bij voorkeur in onze sector) ben je in staat om snel je weg te vinden. Je vindt het leuk om samen te werken met de HR collega’s in de specialisten rollen in ons HR team. In je dagelijks werk ga je intensief samenwerken met de service consultant van jouw beroepsgroep. Samen zorgen jullie voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening naar de organisatie. Je werkt voor 1 beroepsgroep (accountants of belastingadviseurs) die gevestigd zijn op de lijn Alkmaar - Heerlen. Je standplaats wordt Haarlem, waarbij je zeer regelmatig aanwezig bent op de andere locaties.

Functie-eisen

 • Als HR Business Partner herken je jezelf in het volgende profiel:
 • Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding in HR.
 • Je hebt minimaal 8 – 10 jaar HR ervaring in de zakelijke dienstverlening.
 • Gegeven onze bedrijfscultuur een goede samenwerker.
 • Persoonlijke kenmerken zijn: je bent energiek, ondernemend, creatief, punctueel en besluitvaardig.
 • Vanwege de spreiding van onze vestigingen woon je in de omgeving van Utrecht.

Bedrijfsinformatie

RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadvieskantoren met ruim 750 kantoren in meer dan 116 landen en ruim 41.000 professionals. Met 500 professionals verdeeld over 11 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. In Nederland is RSM gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo.

Wat biedt RSM jou?

 • een plezierige, collegiale werkomgeving met goede werk privé balans;
 • 30 vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • een marktconform salaris inclusief een leaseauto, laptop en telefoon;
 • voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Standplaats

Utrecht

Inkomensindicatie

N.O.T.K

Duur

Parttime

Aantal uur per week

32 uur per week

Reageren

Ben jij de HR Business Partner die wij zoeken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie? Bel met Nienke op 023-5300400.
meer...Meer vacatures van Nvp-hrnetwerk