Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Toetsleider Centraal Examen

Force - Stedendriehoek - 10-01-2018

Als toetsleider Centraal Examen zorg je dat het hele proces rondom het centraal examen vlekkeloos verloopt. Van planning tot inschrijving en van examen tot resultaatverwerking.

Wie zoeken wij?

 • je hebt een MBO werk- en denkniveau;
 • je bent een organisatietalent;
 • je hebt goede gespreksvaardigheden, je bent klantgericht en ondernemend;
 • je hebt ervaring met en inzicht in administratieve processen;
 • je beschikt over uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • je kunt goed samenwerken.

Wie zijn wij?

Aventus, de school waar jij ’t maakt

Bij Aventus hebben jongeren en volwassenen volop keuze voor een passende opleiding of cursus. We bieden middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en mavo/havo/vwo (vavo). Met ruim 200 opleidingen zijn we de grootste opleider in de Stedendriehoek. Wij willen leren, inspireren, uitdagen en uitgedaagd worden. Daarom zijn we nieuwsgierig naar elkaar en de wereld om ons heen. Samen met onze partners in de regio staan we voor vernieuwing in ons onderwijs. We gebruiken elkaars kracht en talent om samen te werken aan een goede school voor onze studenten. Kortom, een inspirerende werkomgeving voor iedereen die altijd wil blijven leren.

Sector / dienst

Bij de dienst Studentenservices kunnen studenten terecht om al hun schoolzaken goed te regelen. Van roosters, toegangspasjes, laptops tot extra begeleiding. Elke vraag over een studie of opleiding kunnen potentiële studenten aan ons stellen. Wij zorgen voor het goede antwoord. Als studenten advies nodig hebben over hun studiekeuze of extra begeleiding kunnen gebruiken dan helpen wij hen verder. De dienst bestaat uit de volgende teams: Service- en Informatiepunt, Studentenadministraties, Roosteren en Verzuim, Loopbaanexpertisecentrum en Loopbaanexpertisecentrum Sectoren. De studenten staan centraal in ons denken en doen. Wij zorgen er voor dat iedereen zich welkom voelt en zich thuis voelt bij Aventus. Kom jij ons team hierbij versterken?

Wat bieden wij jou?

Wij zoeken per 1 februari 2018 een collega voor 0,5 fte.

Daarnaast bieden we je:
 • een bruto maandsalaris van maximaal € 2.586,- bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo;
 • een reiskostenvergoeding;
 • een pensioenregeling;
 • een eindejaarsuitkering;
 • collectieve verzekeringen.

Herken jij jezelf? Reageer!

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan uiterlijk 23 januari 2018 via het sollicitatieformulier! Bij voldoende kandidaten sluiten we de vacature mogelijk eerder.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jory Plekkenpol of Wendy Gierman van de dienst HRM, telefoonnummer 088 - 283 6224 / 6231.

meer...Meer vacatures van Force