Inloggen - Registreer  

Retail marketing stage

Michael & Giso - Amsterdam - 17-05-2019 Naar vacature  

Ben jij ambitieus, creatief, sociaal en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Bouw jij graag aan je netwerk en ben je klaar om een nieuwe carrièrestap te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire die zich volledig wil focussen op de ontwikkeling van deze splinternieuwe store.

Over Michael & Giso

Wij zijn een kledingmerk, gespecialiseerd in het maken van herenkleding op maat. Wij zijn gefascineerd door het slow tailoring proces waarbij er daadwerkelijk aandacht aan kleding wordt gegeven. Hierbij vindt geen overproductie plaats en wordt kleding nog met liefde vervaardigd, dat zie je aan het resultaat. Een hoogwaardige service hoort bij deze exclusieve productiewijze en kwaliteit van onze producten. Met een jong en dynamisch team werken we er hard voor om dit te bereiken en uit te breiden. Tijdens jouw stage word jij onderdeel van het merk en het bedrijf. Je doorloopt een constant proces van leren en jezelf overtreffen. Uit je comfortzone stappen, grenzen opzoeken en het uiterste uit jezelf halen om het hoogst mogelijke te bereiken is de key tijdens jouw stageperiode.

Taakomschrijving

Tijdens jouw stage word jij onderdeel van onze store in Amsterdam en het team. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en sociale skills zorg jij ervoor dat alles in en rondom de store in Amsterdam in goede banen wordt geleid. Jij gaat ervoor zorgen dat de logistiek in juiste banen wordt geleid en hebt direct en indirect contact met de klanten. Ook heb je contact met leveranciers om stand van zaken te bespreken en cases op te lossen. Daarnaast houd jij je bezig met strategieën om de naamsbekendheid van de winkel in Oud-Zuid te vergroten. Je wordt regelmatig uitgedaagd met interessante projecten waarbij je de vrijheid krijgt je eigen strategie te bepalen. Door de vrijheid die jij tijdens je stage krijgt, heb je de kans zelfstandig projecten op te zetten. Om van jouw stage een succes te maken is het belangrijk dat jij representatief, proactief, klantgericht en modebewust bent. Wij bieden jou een uitdagende carrièremogelijkheid die je toegang geeft tot vernieuwende strategieën, marktontwikkelingen en een geweldige werkplek om jezelf te ontwikkelen.

Gewenst profiel:

 • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Is 6 maanden, minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
 • Wil meer leren over (online) marketing;
 • – Wil ontdekken hoe een moderne retail store draait;
 • Heeft affiniteit met mode;
 • Geen 9u tot 17u mentaliteit;
 • Is ambitieus;
 • Volgt een HBO of universitaire opleiding;
 • Wil praktijkervaring opdoen;
 • Toe aan een echte uitdaging;

Wat krijg je ervoor terug:

De kans om praktijkervaring op te doen in de moderne herenmode met veel verantwoordelijkheid;
 • Kans om je professionele netwerk uit te breiden
De mogelijkheid eigen projecten op te pakken;
Een vaste vergoeding per maand;
Kans op een job;
Gezellige werksfeer in een jong en ambitieus team;
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Michael & Giso
Meer Stage Retail & Marketing vacatures