Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Klinisch Psycholoog Jeugd ggz

Jeugd ggz - Zwolle - 12-04-2019 Naar vacature  

Klinisch psycholoog Jeugd ggz

Wij zijn op zoek naar een Klinisch Psycholoog K&J die twee teams in de Jeugd ggz in de regio Zwolle, het liefst al op korte termijn, wil komen versterken vanaf 24 uur per week.

Jeugd ggz (onderdeel van de Dimence Groep) richt zich op kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en biedt op verschillende locaties in de regio ambulante GGZ hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers. Zo veel als mogelijk krijgt het kind vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving deze hulp aangeboden. Daarbij wordt intensief samengewerkt met gemeenten en ketenpartners in de regio. Je komt te werken in een zelfverantwoordelijk, multidisciplinair team dat basis en specialistische behandeling biedt aan kinderen van 0-18 jaar en hun gezinnen.

Wat ga je doen?

Binnen de doelgroep is de klinisch psycholoog als hoofdbehandelaar verbonden aan onze ambulante afdeling Jeugd ggz. Vanuit onze ambulante afdeling wordt een zo geïntegreerd mogelijk behandelaanbod geboden, waartoe ook de afstemming met andere ketenpartners behoort. Je werkt als klinisch psycholoog samen in een multidisciplinair team van sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen (SPV), systeemtherapeuten, GZ-psychologen, basis psychologen en een arts en /of een psychiater/ klinisch psycholoog. Als hoofdbehandelaar voer je de regie over de behandeling van een aantal cliënten, waarbij je nauw samenwerkt met betrokken collega’s (SPV / basis psychologen) en met de rest van betrokken behandelaren. 

Daarnaast verricht je individuele diagnostiek en je behandelt en begeleidt cliënten in het kader van een behandelplan. Als klinisch psycholoog geef je werkbegeleiding en/of supervisie aan collega’s in opleiding tot GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut. Verder ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe vormen van behandelingen die passend zijn in de regio en ben je actief betrokken cq initieer je nieuwe beleidsontwikkelingen. Als specialist verwachten we dat je innovatief bent en nieuwe ontwikkelingen stimuleert en implementeert. Binnen Jeugd ggz zal je deel gaan uitmaken van expertgroepen en daarmee je deskundigheid ook organisatie breed delen. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een enthousiast en BIG geregistreerde Klinisch psycholoog gericht op Kinderen en Jeugdigen. Verder:
  • Ben je als persoon ondernemend, flexibel, resultaatgericht en hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit
  • Ben je een inspirerende persoon die goed kan samenwerken en open staat voor de ideeën van collega’s
  • Kun je contextueel denken en handelen
  • Ben je innovatief en heb je een verbindende wijze van communiceren
  • Houd je je vakkennis op peil en volgt de ontwikkelingen in het vakgebied
  • Kun je vakinhoudelijke ontwikkelingen vertalen naar de beroepspraktijk

Wie zijn wij?

Jeugd ggz helpt kinderen, jongeren en hun ouders gebruik te maken van hun eigen kracht en de kracht van hun omgeving. Hierdoor bieden wij hulp die niet langer duurt dan nodig is. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, zijn we voortdurend in ontwikkeling.

In het kader van de transformatie bundelen wij onze krachten met onze interne partners; De Kern (maatschappelijke werk), WijZ (vrijwilligerswerk) en de volwassen GGZ.

Wij hebben veel te bieden!

Wij bieden je een uitdagende en een fijne werkplek vanaf 24 uur in de regio Zwolle. Het betreft een vast dienstverband. Daarnaast een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ en eigen aanvullende regelingen. De functie is ingedeeld in FWG 70. Uiteraard wordt de mogelijkheid voor super-intervisie geboden.

Meer informatie

 
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Hanna Stolper, klinisch psycholoog 038-4269728.
 

Enthousiast? Reageer dan gelijk via de sollicitatiebutton!


Opleidingsniveau:

Vacature info


Aantal uren:
24 uur

Regio:
Zwolle

Einddatum:
1 juli 2019

Iets voor jou?

Vacatures per mail ontvangen?

Dimence Groep biedt ruimte!

Jeugd ggz maakt onderdeel uit van de zorgketen van de Dimence Groep. We hebben de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid, maatschappelijke participatie en het welzijn van de mensen in ons werkgebied te verbeteren. We vormen samen een groep en niet zonder reden. We werken samen, delen kennis en vormen een keten. We leren van elkaar en versterken elkaar. Het geheel is meer dan de som der delen.

Ben jij op zoek naar die ruimte? Wie weet hebben we een match.

Accepteer eerst de cookies

Voordat u video's op onze site kunt bekijken moet u eerst akkoord gaan met onze cookievoorwaarden.
meer...Meer vacatures van Jeugd ggz